07-22-2019, 14:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-22-2019, 14:27 przez MrDenseSmoke.)
Witam. Szukam kogoś kto bardzo dobrze ogarnia tworzenie ( edytowania biozna zo 56 ) na zamówienie
Mianowicie miałbym prośbę. Czy ktoś byłby w stanie zrobić mi moda na polskiego Bizona ZO 56 z następującymi elementami
Multicolor ( kilka odcieni miodowego, czerwonego oraz bordowego tak aby można było dopasować kolor ) jeśli jest możliwość to multicolor tylko w tych 3 kolorach. W tym jeden kolor między miodowym a bordowym. ( Więcej informacji o kolorach mogę podać )
Wybór kabiny ( kabina stara, kabina nowa, daszek )
Zmiana koloru starej kabiny ( biała, ciemno czerwona, czarna i pomarańczowa ) oraz paska u góry na kabinie
Wybór szerokości kół ( wąskie, grube )
Multicolor felg
Naklejki fmż oraz super bizon ( stare, nowe, stare białe, stare nowe )
Sieczkarnia, plandeka, oraz nowa sieczkarnia ( multicolor )
Osłona na zbiornik ( niebieska )
Kilka naklejek do wyboru w wybranych miejscach
Naklejki SKR w wyznaczobym miejscu
Oraz numery SKR Bizona w wyznaczonym miejscu
Motowidła z dziobami
Mod do fs 19
U nas na wsi było 17 bizonów w SKR i chciałbym mieć odwozoranego każdego z nich
Zdjęcia do poglądu mam dostępne
Logo SKR mam
Czy mógłbym liczyć na kogoś kto by się tego podjął?
Jeśli nie tutaj to gdzie mogę jeszcze pytać ??? moze znacie kogoś kto by z chęcią się podjął?
Dzięki
Sam baardzo chętnie bym coś takiego wykonał ale nie mam pojęcia jak edytować bizony. ( czy można się tego nauczyć ? )
Mianowicie miałbym prośbę. Czy ktoś byłby w stanie zrobić mi moda na polskiego Bizona ZO 56 z następującymi elementami
Multicolor ( kilka odcieni miodowego, czerwonego oraz bordowego tak aby można było dopasować kolor ) jeśli jest możliwość to multicolor tylko w tych 3 kolorach. W tym jeden kolor między miodowym a bordowym. ( Więcej informacji o kolorach mogę podać )
Wybór kabiny ( kabina stara, kabina nowa, daszek )
Zmiana koloru starej kabiny ( biała, ciemno czerwona, czarna i pomarańczowa ) oraz paska u góry na kabinie
Wybór szerokości kół ( wąskie, grube )
Multicolor felg
Naklejki fmż oraz super bizon ( stare, nowe, stare białe, stare nowe )
Sieczkarnia, plandeka, oraz nowa sieczkarnia ( multicolor )
Osłona na zbiornik ( niebieska )
Kilka naklejek do wyboru w wybranych miejscach
Naklejki SKR w wyznaczobym miejscu
Oraz numery SKR Bizona w wyznaczonym miejscu
Motowidła z dziobami
Mod do fs 19
U nas na wsi było 17 bizonów w SKR i chciałbym mieć odwozoranego każdego z nich
Zdjęcia do poglądu mam dostępne
Logo SKR mam
Czy mógłbym liczyć na kogoś kto by się tego podjął?
Jeśli nie tutaj to gdzie mogę jeszcze pytać ??? moze znacie kogoś kto by z chęcią się podjął?
Dzięki
Sam baardzo chętnie bym coś takiego wykonał ale nie mam pojęcia jak edytować bizony. ( czy można się tego nauczyć ? )