Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tekstura budynku
#1
Witam. Nie wiem dlaczego po zaimportowaniu w GE 8.0.1 ten garaż ma widoczne tekstury i wszystko jest OK, natomiast grę 'wywala do pulpitu' po próbie wczytania mapy z tym garażem. Z logu wynika, że problem wynika z wczytywania tekstury. Niestety nie wiem o co chodzi.

link:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.

Prosiłbym o pomoc, pozdrawiam.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Światło na teksturze modelu budynku arses9 0 209 11-14-2020, 14:58
Ostatni post: arses9
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 426 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  jak dodać kolizje do budynku w ge 8.0.0 kalajta 2 672 07-02-2020, 16:33
Ostatni post: krys239
  CZARNA TEKSTURA DROGI - TWORZENIE MAPY notik 0 494 05-31-2020, 13:45
Ostatni post: notik
  problem z kupnem budynku 85camillo 0 452 04-14-2020, 07:32
Ostatni post: 85camillo
  Problem z tekstura AgrotechnikPL 0 396 03-25-2020, 11:20
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Przeniesienie budynku kauczuk14 2 3,896 09-10-2019, 19:04
Ostatni post: user12
  Season 19. Problem z tekstura po kultywacji. AgrotechnikPL 0 728 07-25-2019, 19:23
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z teksturą gnojowicy. jakubini 0 713 05-23-2019, 17:31
Ostatni post: jakubini
  Zmiana funkcji budynku AgroMaster 15 1,992 05-04-2019, 22:34
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu