07-23-2019, 01:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-23-2019, 03:54 przez AgroMaster.)
Witam.Postanowiłem, że zagram na Wschodniej Dolinie w 19, bo fajnie jest tym razem wybierać jakie zagrody dla zwierząt są na twojej gospodarce(nie jak w 17).Niestety uruchamiając mapę zauważyłem, iż na jednym z Gospodarstw(właściwie to w prawie każdym z nich ale tutaj skupię się tylko na jednym) jest wbudowany Chlew.Problemu by nie było, gdyby to było oryginalne pastwisko które by można było sprzedać (w formie placeable).
Teraz przechodzę do głównego tematu: Jak skasować ten Chlew w taki sposób, aby wszystko było w porządku?(bez błędów w logu).Chodzi mi o to że taki chlew zawiera różne Trrigery, które pewnie zostaną jak tylko skasuję Chlew tak po prostu. Znając życie kasując ten Chlew w xml mapy zostaną animację od otwierania drzwi w nim. W jaki sposób mam to zrobić?
Mam nadzieję że dobrze i zrozumiale opisałem problem.Pozdrawiam
PS: Czy ktoś z was wie również jak wykasować ten obszar w którym nie da się wysypywać upraw luzem? (TipColison czy coś takiego)
Teraz przechodzę do głównego tematu: Jak skasować ten Chlew w taki sposób, aby wszystko było w porządku?(bez błędów w logu).Chodzi mi o to że taki chlew zawiera różne Trrigery, które pewnie zostaną jak tylko skasuję Chlew tak po prostu. Znając życie kasując ten Chlew w xml mapy zostaną animację od otwierania drzwi w nim. W jaki sposób mam to zrobić?
Mam nadzieję że dobrze i zrozumiale opisałem problem.Pozdrawiam

PS: Czy ktoś z was wie również jak wykasować ten obszar w którym nie da się wysypywać upraw luzem? (TipColison czy coś takiego)
Pamiętajmy:
![[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]](http://lsinfos.de/respect/LogoRespectForModders100px.jpg)