Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Przerywanie gry
1.Mam taki problem. Otóż, gdy chcę wyłączyć grę przez "przerwij grę", gra wychodzi mi do pulpitu, a potem samoczynnie startuje od nowa. Po wyrzuceniu folderu mods, działa okej, po odnalezieniu moda który gryzł się z innymi również działało, ale gdy wrzuciłem ponownie wszystkie mody problem powrócił, więc to kwestia czegoś innego, nie modów. 
Kiedyś czytałem, że tskie problemy były na nieoryginalnej wersji gry.
Problem występuje u mnie na oryginalnym pudelkowym Farmingu z aktualizacją 1.4.1.
Pomoże ktoś?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
To jest jak najbardziej normalne.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

Odpowiedz
(07-25-2019, 10:58)Rusheer napisał(a): To jest jak najbardziej normalne.

Nie jest to normalne, bo gra powinna wyjść do menu. Tak jak miało to miejsce po wyrzuceniu folderu mods.

Odpowiedz
Dobra, przepraszam, mój błąd. Daj zawartość logu wklejoną na pastebin.com, tam może być pokazana przyczyna całego problemu. (log jest w tym samym folderze co folder z modami)

Odpowiedz
(07-25-2019, 10:58)Rusheer napisał(a): To jest jak najbardziej normalne.

Moim zdaniem Rusheer ma racje.
U mnie jak klikam przerwij gre to gra się wyłącza i uruchamia (bez wstępu) do menu. Więc to jest normalne, chyba że nie tak Cie rozumiem...

Odpowiedz
Jakby nagrał cały przebieg tego to by było wiadomo o co chodzi, a tak to teraz zrobiło się zamieszanie, czy tak czy tak.

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Mam tak samo Big Grin Czym tu się przejmować? Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]

Odpowiedz
U mnie tez tak jest, gra w wersji na steam. Chwilowe pokazanie się pulpitu i wczytywanie menu. Wydaje mi się ze to przez dużą ilość modów, gra po prostu potrzebuje chwile czasu żeby się zrestartować.

Odpowiedz
(07-25-2019, 13:13)Rusheer napisał(a): Jakby nagrał cały przebieg tego to by było wiadomo o co chodzi, a tak to teraz zrobiło się zamieszanie, czy tak czy tak.

Wedle życzenia Smile Oto mój problem - na logikę jeśli chcę wyjść z gry, to chce ją zakończyć, a nie tracić czas na to, żeby uruchamiała mi się od początku...

Odpowiedz
(07-25-2019, 13:13)Rusheer napisał(a): Jakby nagrał cały przebieg tego to by było wiadomo o co chodzi, a tak to teraz zrobiło się zamieszanie, czy tak czy tak.

Wedle życzenia Smile Oto mój problem - na logikę jeśli chcę wyjść z gry, to chce ją zakończyć, a nie tracić czas na to, żeby uruchamiała mi się od początku...

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu