Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z włączeniem FS19
#1
otóż gra się włącz normalnie ale po chwili gdy chcę włączyć mojego save lub złożyć nową grę to gra wywala mnie do pulpitu nic nie mogę zrobić, usunąłem folder shader_cache ale to nic nie dało
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(07-26-2019, 12:33)Czarny22 napisał(a): otóż gra się włącz normalnie ale po chwili gdy chcę włączyć mojego save lub złożyć nową grę to gra wywala mnie do pulpitu nic nie mogę zrobić, usunąłem folder shader_cache ale to nic nie dało

Mam ten sam problem, usunąłem co trzeba i nic, ale spróbuj jeszcze usunąć game.xml i settings game.xml
 
Odpowiedz
#3
dobra czy wrzuciliscie moze seasons mod?Bo jesli tak nalezy rozpocząc gre od nowa czyli stary zapis nie jest kompatybilny z modem seasons
 
Odpowiedz
#4
(07-26-2019, 15:27)ibrakadabra napisał(a): dobra  czy wrzuciliscie  moze  seasons mod?Bo jesli tak  nalezy  rozpocząc  gre  od nowa  czyli stary  zapis  nie  jest kompatybilny  z modem  seasons

ja nie wrzucałem
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z kierownicą ZodiaQ 1 253 07-02-2020, 20:31
Ostatni post: TomseN
  problem z wełną pawelo2020 0 39 07-02-2020, 15:53
Ostatni post: pawelo2020
  Problem jenot12312 1 183 06-23-2020, 18:04
Ostatni post: du8dek
  Problem z przerobieniem mapy Hexolic 1 148 06-18-2020, 12:14
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z instalacją DLC CLASS Nemo2002 1 121 06-18-2020, 12:12
Ostatni post: AgrotechnikPL
  problem autoload silacz1231 12 247 06-16-2020, 18:00
Ostatni post: silacz1231
  Problem z teksturami burzowy 1 377 06-09-2020, 17:53
Ostatni post: lolek_BvB
  Problem z Giants editor [email protected] 4 338 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Problem z GE Walewiadraxd 1 304 05-18-2020, 17:37
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Problem z Magazynem *widze ze ciezko tutaj z pomoca zozom3d 10 486 05-12-2020, 16:45
Ostatni post: zozom3d



Przegląda: 1 gości

Menu