Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Trawa
#1
Witam. Co tam trzeba w GE w Layer powciskać żeby trawe sobie rysować Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
W foliage layer wybierasz grass a w layer state stan wzrostu czyli small, middle big itd.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  trawa a siano na season mod puszek31 2 122 04-29-2021, 18:07
Ostatni post: puszek31
  Trawa i krzaki, Seasons guitarsolo 0 177 02-02-2021, 20:51
Ostatni post: guitarsolo
  Trawa kasztaniak92 0 332 09-16-2020, 20:20
Ostatni post: kasztaniak92
  Trawa na osinie AgroTeamRychnowo 1 717 04-24-2020, 10:58
Ostatni post: szymonexix
  Trawa GE Szysiu 0 309 04-02-2020, 08:56
Ostatni post: Szysiu
  Trawa zimą z modem Seasons jakubini 2 609 03-11-2020, 20:32
Ostatni post: jakubini
  Siano/Trawa Małorolny92 2 694 03-11-2020, 18:34
Ostatni post: Małorolny92
  Trawa/siano Małorolny92 0 504 03-07-2020, 12:30
Ostatni post: Małorolny92
  Problem Seasons trawa nie odrasta Teksai 3 687 02-14-2020, 18:25
Ostatni post: kosmiak0
  brud Wapno..brud trawa Darecki30 5 1,120 12-23-2019, 13:37
Ostatni post: Misio



Przegląda: 1 gości

Menu