Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

sezon mod
Mam pytanie dotyczace modu seasons bo teraz nie wiem ktore ceny obowiazuja w skupach czy te z modu czy nadal te z gry? Bo jesli te z modu to czy we wszystkich skupach obowiazuje cena z tego modu czy jak to jest? moze ktos pomoc?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(07-28-2019, 21:41)kubacz2 napisał(a): Mam pytanie dotyczace modu seasons bo teraz nie wiem ktore ceny obowiazuja w skupach czy te z modu czy nadal te z gry? Bo jesli te z modu to czy we wszystkich skupach obowiazuje cena z tego modu czy jak to jest? moze ktos pomoc?

Ceny obowiązują te co masz w grze. Ceny pokazane w modzie to średnia cena towaru w tym samym okresie tylko że w zeszłym sezonie, dzięki czemu można się orientować kiedy mniej więcej ceny towaru rosną, a kiedy maleją.
"Oko za oko, ząb za ząb, d*pa za pieniądze"~Paolo Coelho

[Obrazek: FPKrNu.jpg]

Odpowiedz
(07-29-2019, 07:07)SamediBaron napisał(a):
(07-28-2019, 21:41)kubacz2 napisał(a): Mam pytanie dotyczace modu seasons bo teraz nie wiem ktore ceny obowiazuja w skupach czy te z modu czy nadal te z gry? Bo jesli te z modu to czy we wszystkich skupach obowiazuje cena z tego modu czy jak to jest? moze ktos pomoc?

Ceny obowiązują te co masz w grze. Ceny pokazane w modzie to średnia cena towaru w tym samym okresie tylko że w zeszłym sezonie, dzięki czemu można się orientować kiedy mniej więcej ceny towaru rosną, a kiedy maleją.

dzieki za pomoc

Odpowiedz