Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Manual attaching
Pytanie, czy istnieje dobry mod do manualnego podczepiania maszyn? Podkreślam: dobry. BO te które wyszły do tej pory powodują - nie wiedzieć czemu- spowalnianie pojazdu. Miałem taki przykład z C360 z modContest. Miałem manualne przyczepianie, ciągnik z przyczepą jechał 5km/h. Po wyrzuceniu manual attaching z mods, ciągnik nagle zaczął normalnie jeździć. Ktoś, coś?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
pamiętaj o podłączeniu węży. chyba przyciskiem Z. (zobacz w ustawieniach) Jeśli nie podłączysz węży hydraulicznych to ciągnik będzie jechał z maszyną ale bardzo powoli.

Odpowiedz
https://farming-simulator.com/mod.php?la...tle=fs2019
Inna wersja, którą wcześniej miałem (o czym pisałem w Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. wątku; w tym pewnie i ta którą masz) okazała się być problematyczna po ostatnich aktualizacjach.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

Odpowiedz
(08-01-2019, 10:26)kauczuk14 napisał(a): Pytanie, czy istnieje dobry mod do manualnego podczepiania maszyn? Podkreślam: dobry. BO te które wyszły do tej pory powodują - nie wiedzieć czemu- spowalnianie pojazdu. Miałem taki przykład z C360 z modContest. Miałem manualne przyczepianie, ciągnik z przyczepą jechał 5km/h. Po wyrzuceniu manual attaching z mods, ciągnik nagle zaczął normalnie jeździć. Ktoś, coś?

No wypadałoby podpiąć węże pneumatyczne aby hamulce puściły Wink

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu