Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Gdzie tekstury.
#1
Witam.
Chciałem sobie przerobić model w Ac3d ale nie mogę znaleźć do niego tekstur w modzie. Są tylko te normal,specular a nie ma diffuse .itp... A w Ac3d potrzebuje dodać teksturę.  O co w tym chodzi.

Dobra wiem już o co chodzi. Mam nastęopny problem. Jak podmienić w GE obiekt pod którego podczepione są inne aby tamte zostały tam gdzie są. Np chciałbym podmienić korpus do którego są podczepione inne elementy np sprzegło czy siedzenie
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
W 19 mamy już do czynienia z nowym systemem materiałów, więc tekstury diffuse nie są już praktycznie potrzebne.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
(08-01-2019, 18:28)Rusheer napisał(a): W 19 mamy już do czynienia z nowym systemem materiałów, więc tekstury diffuse nie są już praktycznie potrzebne.

Ok już to ogarnąłem ale nie wiem jak podmienić ten model aby tamtych nie ruszyć ;(

[Obrazek: dc8906b664a54.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dziwne tekstury na mapie Paulojwrz 3 132 04-23-2021, 14:38
Ostatni post: _qkohe155
  Zmiana malowaniej tekstury RoyalKazik 1 251 01-20-2021, 13:28
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Czarne tekstury po wyciągnięciu modeli radkus25 2 365 11-05-2020, 22:06
Ostatni post: radkus25
  znikające tekstury 8MG 1 712 10-03-2020, 11:53
Ostatni post: 8MG
  Zmiana tekstury w mapie. mccormick2000 1 549 10-03-2020, 02:14
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Format tekstury krystian_ 2 424 08-19-2020, 18:25
Ostatni post: krystian_
  Tekstury balotów siana na Seasons Zebalaq 0 420 08-12-2020, 22:08
Ostatni post: Zebalaq
  Tekstury piotrek16656 0 608 07-31-2020, 07:14
Ostatni post: piotrek16656
  Gdzie kupić cielaki ? taczek 4 605 07-09-2020, 19:55
Ostatni post: taczek
  Tekstury jenot12312 0 638 06-27-2020, 13:55
Ostatni post: jenot12312



Przegląda: 1 gości

Menu