Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Claas Dominator 98
Witam, powoli sobie tworzę kombajn Claas Dominator 98 s. Co prawda chciałbym go skończyć i wydać do gry, ale zobaczymy jak z weną będzie, więc nie chcę nic obiecywać Big Grin Jeśli jednak się uda doprowadzić model do końca, to planuję wydać go w 4 konfiguracjach, a mianowicie 98s, 98 Classic, 98 sl Maxi oraz 98 vx. Zastanawiam się, czy dać mu tekstury Udim, ale najpierw musiałbym się nauczyć tworzyć takowe hehe Tongue  No i druga sprawa (nie śmiejcie się) nigdy nie umiałem tworzyć kanału alpha na teksturach, ale jeśli się skądś nauczę, to przykładowo kratka od silnika będzie na teksturze, a nie modelu, żeby zaoszczędzić polySmile [Obrazek: 1chk8y.jpg][Obrazek: 2lmjac.jpg]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Fajnie brakuje takich sprzetow w farmingu mam nadzieje ze bedzie wena i szybko go skonczysz

Odpowiedz
O.o Liczę na to, że zobaczę tego Dominatorka w grze. Brakuje takich sprzętów Big Grin
"Oko za oko, ząb za ząb, d*pa za pieniądze"~Paolo Coelho

[Obrazek: FPKrNu.jpg]

Odpowiedz
Podsyłam takie oto małe postępy z Dominatorem Smile

[Obrazek: 4lljcr.jpg][Obrazek: 5z0jof.jpg]

Odpowiedz
Mi się podoba.Powodzenia życzę Big Grin
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]

Odpowiedz
Nie no perfekt Big Grin stary moder za czasów 11 powraca @kbostroda ty chyba miałeś nawet swoją stronkę ;D

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
czeka nas nowy model oby doczekał sie realizacji a to jest wazne aby autor nie stracił weny czego mu życzę

Odpowiedz
Dzięki ślicznie za motywujące komentarze Smile @FeNdT 308 a tak, kiedyś coś było, ale to była stronka o motoryzacji - wszelakich pojazdach typu ciężarówki, samochody, kombajny, traktory, motory, czy tez budowlane, plus był też dział z farmingiem Smile

Odpowiedz
Życzę powodzenia przy tworzeniu i żebyś nie stracił weny. Oczekuję że jednak się pojawi w farmingu.

Odpowiedz
powodzenia życzę, bo fajnie się zapowiada

Odpowiedz