Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Naczepa do żniwiarki
Hejka, dziś zacząłem pierwszy raz grać na poważnie w fs19. Wziąłem sobie kontrakt na start i wynająłem sprzęt. Do zrobienia żniwa. Heder/żniwiarka jest szeroka i dostałem do niej naczepę, lecz nie wiem jak ją "zahaczyć". Czy mam ją po prostu nad naczepą odpiąć klawiszem Q czy jak? Ma znaczenie też, z której strony to robię - lewa, prawa? Dajcie znać jak to zrobić, a najlepiej filmik z tym:/ Pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Musisz normalnie podjechać do wózka i go podpiąć, tak jak wszystkie maszyny ;D
Pomogłem? Daj rep+ Smile

Odpowiedz
(08-09-2019, 22:11)CaranthirXx napisał(a): Musisz normalnie podjechać do wózka i go podpiąć, tak jak wszystkie maszyny ;D

Ale mi chodzi jak nałożyć tą żniwiarkę heder na tą naczepe. Naczepe mam podłączoną do ciągnika. Ale jak nałożyć tą żniwiarkę/heder do młócenia, żeby nie spadał z naczepy?

Odpowiedz
Po prostu odłącz go tak, żeby spadł na naczepę i był stabilny. Niczego więcej nie musisz robić, jedynie uważać na drodze, bo przy uderzeniu lub strasznie ostrym zakręcie wykonanym z szybką prędkością heder może spaść, aczkolwiek nie musi.
Pomogłem? Daj rep+ Smile

Odpowiedz
(08-09-2019, 22:58)CaranthirXx napisał(a): Po prostu odłącz go tak, żeby spadł na naczepę i był stabilny. Niczego więcej nie musisz robić, jedynie uważać na drodze, bo przy uderzeniu lub strasznie ostrym zakręcie wykonanym z szybką prędkością heder może spaść, aczkolwiek nie musi.

Oki dzięki. A wiesz jak wypożyczyć sprzęt poza kontraktami? Tak dla samego siebie? I jak je później oddać?

Odpowiedz
W sklepie, z punktu kupowania maszyny masz przycisk "wypożycz" Smile A żeby je oddać, musisz wejść w zakładkę garaż, potem w wypożyczone przedmioty i kliknąć w tę, którą chcesz oddać.
Pomogłem? Daj rep+ Smile

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.

Przegląda: 1 gości

Menu