Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Placeable
#1
Witam, czy orientuje się ktoś jak dodać do mapy budynki placeable?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
No przez sklep, w menu obiektów
Pomogłem? Daj rep+ Smile
 
Odpowiedz
#3
(08-12-2019, 17:56)CaranthirXx napisał(a): No przez sklep, w menu obiektów

Chodzi mi o to żeby dodać obiekty do mapy a nie do modów
 
Odpowiedz
#4
Do mapy to mów, że przez GE, placeable to obiekty które dodajesz w grze..
Pomogłem? Daj rep+ Smile
 
Odpowiedz
#5
(08-12-2019, 20:02)CaranthirXx napisał(a): Do mapy to mów, że przez GE, placeable to obiekty które dodajesz w grze..

i jak  kolego  rozwiazałeś  problem  piszacego post? bez  sensu jest pisanie  bez  zrozumienia.   https://www.youtube.com/watch?v=uf8p3AQ4S7w    tutaj sa  dwa  linki  do poradników  dla   początkujących Big Grin
https://youtu.be/tNMyO57gSjA
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 247 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  Obora placeable lodowy wilk 7 500 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Placeable w GE Małorolny92 2 272 04-22-2020, 19:28
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Budynki Placeable AdriXPLXX 0 280 04-06-2020, 12:31
Ostatni post: AdriXPLXX
  jak dodać obiekty placeable do mapy 12lukasz22 1 849 01-06-2020, 19:06
Ostatni post: krys239
  placeable marcelinsigniaa 0 345 10-18-2019, 23:25
Ostatni post: marcelinsigniaa
  tipCol dla placeable Damian Leśniewski 0 288 10-16-2019, 23:09
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Obiekt Placeable MarianoItaliano 2 439 08-21-2019, 19:03
Ostatni post: MarianoItaliano
  Problem z wiatą PLACEABLE FarWar 0 410 08-07-2019, 11:11
Ostatni post: FarWar
  zamiana obiektu GE w mod placeable Mateusz Drabson 0 776 07-05-2019, 20:13
Ostatni post: Mateusz Drabson



Przegląda: 1 gości

Menu