Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ekipa szuka graczy Do nagrywania na YouTube
Mapa: wiele różnych map
Modów (waga): wiele map i modów, więc ciężko określić ich wagę
Styl maszyn: dowolne
Godziny gry: do ustalenia
Wymagania: 15+(a najlepiej 18+). mile widziany mikrofon, oczywiście oryginalny FS19 [Obrazek: smile.gif]
Kontakt: Prywatna wiadomość,  email - [email protected] lub odpowiedź pod wątkiem

Dodatkowy opis:
Od pewnego czasu prowadzę mały kanał na YouTube(Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.). Nagrywam co jakiś czas (moje filmy aktualnie są dość nieregularne) serię pt. "Amatorski Przegląd Map" do FS17 (przykłady można obejrzeć na moim kanale). Chciałbym prowadzić dalej tą serie ze stałą ekipą, bardziej profesjonalnie - w FS19. 

Na czym polega ta seria filmików?
Chodzi o pokazanie modów i map do FS19 wraz z opinią o nich. Proste? No jasne, że tak Tongue

Kogo konkretnie szukam?
Poszukuję osób z poważnym nastawieniem do całego tematu, w wieku 15+(a najlepiej 18+), mile widziany mikrofon.. Głównie do ustalania szczegółów pracy przy projekcie, ale jeśli ktoś chce użyczać swojego głosu... Czemu nie? Big Grin

Zapraszam osoby znające się m.in. na grafice komputerowej, montowaniu filmów, chętne do użyczenia głosu w serii oraz/lub wszystkie inne osoby, które sądzą, że będą przydatne w tym projekcie, a nie koniecznie wymieniłem to w tym opisie Tongue

Mile widziane również osoby do podrzucania konkretnych modów/map i opracowywania do filmu ich recenzji.

Nie ma większego znaczenia czy posiadacie już kanał, czy macie doświadczenie czy nie... Każdego wezmę pod uwagę.
Również zapraszam osoby mające pomysł na inne serie/filmy niż opisane powyżej, również wezmę pod uwagę taką współpracę Wink

Odezwę się do każdego zainteresowanego [Obrazek: wink.gif]
Zapraszam na mój kanał na YouTube!
https://www.youtube.com/user/MrEragon16

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.