Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

odczytanie log
Cześć,
Mam problem z właściwym odczytaniem log w mojej grze. Zrobiłem wszystko wg poradnia mówiącego co zrobić gdy gra nie wczytuje się po drobnej edycji . Teraz chciałbym wiedzieć co mam zrobić gdy pokazuje mi taki właśnie log:

Error: Failed to open xml file 'C:/Users/admin/Documents/MyGames/FarmingSimulator2017/mods/CiapaV3_By_Damsio/maps/budynki/shaders/fxCircleShader.xml'.
Warning: Failed to create splittable mesh 'GartenbankShape'. Splittable meshes need to be closed
Topology: Mesh contains non-manifold edges
Warning: Failed to create splittable mesh 'polySurface602Shape'. Splittable meshes need to be closed
Warning: Failed to create splittable mesh 'BramaNP_1Shape'. Splittable meshes need to be closed
Warning: Failed to create splittable mesh 'g1_groupShape'. Splittable meshes need to be closed
Warning: Loaded split shape does not match the split shape in the i3d. Ignoring loaded split shape.
Warning: Failed to create splittable mesh 'DecalsShape'. Splittable meshes need to be closed

Taka tam sobie reklama.
Obiekty Gartenbank, polySurface602, BramaNP_1, g1_group, Decals mają błędy w modelu (jakaś ściana jest dziurawa, ale nie w takim sensie że powinna tam być ta dziura) i dodatkowo gra nie może załadować jednego z shaderów, albo wcale go nie ma, albo ma inną nazwę albo jest w innym folderze niż ten podany w ścieżce.

Spróbuje w takim razie shadera przenieść do podawanego przez error folderu i zobacze jaki będzie efekt

Przegląda: 1 gości

Menu