Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa a GE
#1
Witam. Czy jak sobie przerobię mapkę do 17 ale w tym GE 8.0.1 to będzie to jakoś kolidowało?
Chodzi mi o rysowanie trawy bo w tym nowym ge lepiej się to robi Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
tak nie będzie mapa działała.... bo jak otworzysz mape i ogólnie jak ci się to uda giants editorem 8.1.0 to i tak nie będzie widoczny teren bo sa inne shadery w ls17 niz w ls19
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z mapą do gry FS19 Piterk 1 248 04-28-2021, 10:41
Ostatni post: ibrakadabra
  Pomoc z mapą drogba14788888 0 136 02-28-2021, 21:50
Ostatni post: drogba14788888
  Świniaki mapa przenikanie tekstur. Małorolny92 7 353 01-23-2021, 12:18
Ostatni post: Szydar
  Problemy z mapą Gierusz 1 231 01-21-2021, 23:30
Ostatni post: Rusheer
  Mapa Wola Brudnowska v1.2.1 Antek 1 492 12-10-2020, 13:02
Ostatni post: Darecki30
  Mapa w GE, a save Rolnik009 3 403 11-23-2020, 11:05
Ostatni post: Rolnik009
  Mapa maciek2145 0 299 11-15-2020, 08:24
Ostatni post: maciek2145
  Mapa Rolnik009 7 868 08-21-2020, 08:05
Ostatni post: Rolnik009
  Lucerna a mapa , EdiT dedar12 0 555 06-05-2020, 14:03
Ostatni post: dedar12
  Edytowana mapa Rolnik009 1 452 04-20-2020, 06:50
Ostatni post: AgrotechnikPL



Przegląda: 1 gości

Menu