Aby ułatwić poszukiwanie ludzi do wspólnej gry, wszystkie nowe tematy muszą korzystać z poniższego wzoru. Tematy niezgodne z poniższym wzorem będą usuwane. Każdy temat w tym dziale jest automatycznie przenoszony do kosza po 30 dniach od daty ostatniej odpowiedzi. Osoba chcąca się przyłączyć do jakiejś ekipy wypełnia wzór według tego jaka rozgrywka go interesuje. Przy wysyłaniu wątku należy usunąć cały tekst znajdujący się przed tym miejscem<<<
Mapa: Ciapa v3
Modów (waga): 1,37 GB
Styl maszyn: małe/średnie
Godziny gry: do ustalenia
Wymagania: najlepiej +18
Kontakt: priv
Dodatkowy opis: Mam 25 lat i poszukuje osoby do realnej gry w polskim klimacie na polskich i zagranicznych maszynach. W Farming Symulator gram od czasów gdy wszedł Symulator Farmy 2009 przez FS 11, FS 13, FS 15 i teraz zatrzymałem się na FS 17. Wyślij mi wiadomość prywatną, a dogadamy się ze wszystkim.
Mapa: Ciapa v3
Modów (waga): 1,37 GB
Styl maszyn: małe/średnie
Godziny gry: do ustalenia
Wymagania: najlepiej +18
Kontakt: priv
Dodatkowy opis: Mam 25 lat i poszukuje osoby do realnej gry w polskim klimacie na polskich i zagranicznych maszynach. W Farming Symulator gram od czasów gdy wszedł Symulator Farmy 2009 przez FS 11, FS 13, FS 15 i teraz zatrzymałem się na FS 17. Wyślij mi wiadomość prywatną, a dogadamy się ze wszystkim.