Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Błąd podczas zakupu ciągnika.
#1
Witam, mam dosyć nietypową sytuację a mianowicie konwertuje ciągnik z fs17 do fs19. Podczas pierwszej próby zakupu w sklepie pojawia się taki komunikat (Zdj nr.1 ). Na dodatek w logu dwie takie linijki( Zdj nr.1 ). Nie wiem czy coś zrobiłem źle podczas konwertowania, lecz nie wydaję mi się gdyż wszystko robiłem zgodnie z procedurą. Może ktoś wie w czym polega błąd. 

 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Żeby sprawdzić co jest nie tak, potrzebny będzie modDesc i sam xml tego ciągnika, przyślij je tu.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
Tutaj modDesc- https://sharemods.com/cmtlcxflwkzg/modDesc.xml.html
Tutaj xml- https://sharemods.com/48i1w7q9td8z/nht7arikson.xml.html

 
Odpowiedz
#4
Ogólnie to musiałbyś w modDesc dodać własny vehicleType (co nie zostało zrobione). Dodatkowo musiałbyś przebudować xml praktycznie od podstaw, również ze skryptami jest niemały problem. O ile IC został przystosowany pod 19stkę (znalazł się w Polish Packu), o tyle wątpię, żeby doorOpener czy skrypt na pasażera były również przerobione.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#5
A jeżeli by nie dodać panel ic i innych tzw. "pierdół" to co bym musiał ostatecznie zrobić. Gdyż nigdzie takie poradnika oprócz tego co oglądałem nie ma.
Chciałbym aby po prostu jeździł, nie musi mieć żadnych bajerów.

 
Odpowiedz
#6
W xml:
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Register
zamienić na
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Register
Pomijając wcześniej wspomnianą przebudowę xml.
Oczywiście warto też ukryć w i3d elementy które były oryginalnie obsługiwane przez skrypty (czyli w tym przypadku pasażer czy znaczniki od IC; oczywiście drzwi już nie Big Grin ).
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Dziękuję za pomoc. Niestety nie będę w stanie tego zrobić gdyż nie wiem kompletnie jak. Przydałby się porządny poradnik dla początkujących jak ja. Spróbuję z innymi rzeczami może się uda. Jeszcze raz dziękuję ci za pomoc.

 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd z Lua - Zapis gry JeryCF 0 42 10-21-2020, 20:25
Ostatni post: JeryCF
  błąd w logu krystian_ 0 146 08-24-2020, 22:18
Ostatni post: krystian_
  Niska prędkość podczas koszenia - "Zacinka" ShizeR 2 417 08-22-2020, 12:12
Ostatni post: krystian_
  błąd podczas instalaci patcha 1.6.0 lisu990813 4 348 07-16-2020, 19:55
Ostatni post: lisu990813
  Błąd w ładowaniu tekstur kauczuk14 0 303 05-13-2020, 15:58
Ostatni post: kauczuk14
  Jak wyjąć część z ciągnika? Domin'02 0 255 05-05-2020, 12:23
Ostatni post: Domin'02
  Spadek fps i ping podczas gry multiplayer hubciu25 8 641 03-25-2020, 15:52
Ostatni post: Ziuta
  LS 19 jak dodać dwa rodzaje dźwięków do ciągnika trikster98 1 499 03-15-2020, 20:39
Ostatni post: user12
  Błąd skryptu LUA (brak zapisu gry) SZOPiX 1 478 03-06-2020, 12:14
Ostatni post: SZOPiX
  Błąd przy łączeniu z serwerem Mason2481 3 708 02-14-2020, 15:46
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu