Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

ikony w PDA
Siema . Jak ustawić ikonki od zwierząt na minimapie ? Próbowałem tak jak w fs 17 lecz mimo wszystko w punkcie 0.0 pojawia sie ikona koni (których nie ma na mapie) a inne mają zły obrazek , przykładowo na ikonce podpisanej owce widnieje obrazek świni .

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
ikonki są automatycznie dodawane na mapę podczas rozgrywki gdy kupujemy zagrodę.i zapisuje się to równiez automatycznie w pliku items save-a mapy .....natomiast z pozycji gdy dodajemy zagrode przez giants editor musimy w pliku items mapy przypisac pozycję i rotacje taką jaką mamy w giants editorze gdy ustalimy poprawne dla nas ustawienie na mapie np. zagrody z krowami..owcami itd i zapisac to w pliku items i ikonki same się pojawia podzczas rozgrywki ..pod warunkiem gdy będzie to zrobione poprawnie...

Odpowiedz
(08-22-2019, 15:44)ibrakadabra napisał(a): ikonki  są  automatycznie  dodawane  na  mapę  podczas  rozgrywki  gdy  kupujemy  zagrodę.i zapisuje  się to  równiez  automatycznie  w  pliku items save-a mapy .....natomiast   z pozycji gdy  dodajemy zagrode  przez giants  editor musimy  w  pliku  items  mapy  przypisac    pozycję i rotacje taką  jaką mamy w  giants  editorze  gdy  ustalimy poprawne  dla  nas ustawienie  na  mapie  np. zagrody  z  krowami..owcami itd i  zapisac  to  w  pliku  items i ikonki  same  się  pojawia  podzczas  rozgrywki ..pod  warunkiem  gdy będzie  to  zrobione  poprawnie...
Dzięki za odpowiedź , wszystko sie zgadza bo mam ustawione zwierzęta na pozycji 0,0 i przenosiłem same triggery

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu