Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

psucie się maszyn seasons
#1
Witam, wczesniej poradziłem sobie z tym problemem ale teraz kiedy mam seasons znów on powrócił , a mianowicie że ciagnik nh t6 z modów znów zaczyna się psuć jak on sie psuje to schodzi z niego cała farba i tak nierealnie wygląda . Czy tkoś wie jak usunąc psucie się maszyn z danego moda , bądź zrobić tak aby ta farba nie schodziła czy coś ? albo wydłuzyć czas psucia się ? 
Daje punkty rep za pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(08-25-2019, 07:20)Taktyk POLSKA napisał(a): Witam, wczesniej poradziłem sobie z tym problemem ale teraz kiedy mam seasons znów on powrócił , a mianowicie że ciagnik nh t6 z modów znów zaczyna się psuć jak on sie psuje to schodzi z niego cała farba i tak nierealnie wygląda . Czy tkoś wie jak usunąc psucie się maszyn z danego moda , bądź zrobić tak aby ta farba nie schodziła czy coś ? albo wydłuzyć czas psucia się ? 
Daje punkty rep za pomoc.

Myślę, że chodzi Ci o to, że Giants znów zbabrał sprawę z szybkością psucia się maszyn. Żeby ciągnik trzeba było naprawiać po spaleniu jednego zbiornika paliwa... Toż to naprawdę super realizm... Smile  Teraz już nie wystarczy wydłużyć cykl psucia w xml, bo "Seasons" ma swój przelicznik i z niego korzysta. 
Wysyłam Ci na PW mój przerobiony "Seasons". Jeśli i u Ciebie zadziała tak jak powinien, to napiszę tu jak to zrobiłem. To tylko eksperyment i nie chciałbym komuś namieszać.
Pamiętaj o kopii zapasowej i napisz jak to działa u Ciebie.
 
Odpowiedz
#3
Niestety nie działa :<
 
Odpowiedz
#4
(08-25-2019, 12:21)Taktyk POLSKA napisał(a): Niestety nie działa :<

Ale jak to sprawdziłeś w tak krótkim czasie? U mnie różnica była wyraźnie widoczna.
 
Odpowiedz
#5
niestety nie działa

A czy można zrobić tak aby usunąć psucie się z jednego moda lub zrobić żeby textura nie schodziła bo zrobię jedno pole i już cała tekstura schodzi i ciągnik robi się cały biały.

podmieniłem plik i gra w ogóle mi nie czytała tego moda. Natomiast jak wkleiłem oryginał to już normalnie miałem seasons.
 
Odpowiedz
#6
(08-25-2019, 12:31)Taktyk POLSKA napisał(a): niestety nie działa

A czy można zrobić tak aby usunąć psucie się z jednego moda lub zrobić żeby textura nie schodziła bo zrobię jedno pole i już cała tekstura schodzi i ciągnik robi się cały biały.

podmieniłem plik i gra w ogóle mi nie czytała tego moda. Natomiast jak wkleiłem oryginał to już normalnie miałem seasons.

1. Ja przed chwilą też go ściągnąłem i działa. Nie masz przypadkiem (1) albo innego takiego wyróżnika w nazwie moda? Jeśli tak to usuń to. 
2. Spróbuj usunąć linijkę 

    <wearable wearDuration="980" workMultiplier="5" fieldMultiplier="2"/>

Z pliku xml, choć nie wiem czy "Seasons" i tak nie potraktuje tego ciągnika "po swojemu" Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tekstury balotów siana na Seasons Zebalaq 0 154 08-12-2020, 22:08
Ostatni post: Zebalaq
  Seasons mk926 2 333 07-22-2020, 19:19
Ostatni post: mk926
  Cybuchowo a SEASONS Rolnik009 10 858 07-18-2020, 08:16
Ostatni post: Rolnik009
  Osina + Seasons - Jak napełnić zbiornik na wodę mr-misza 2 380 05-16-2020, 22:29
Ostatni post: mr-misza
  Mod seasons memek124 1 424 05-10-2020, 17:56
Ostatni post: kosmiak0
  geo seasons kacper778 1 450 05-03-2020, 18:18
Ostatni post: kacper778
  Brak tekstury gleby z SEASONS michal78563 2 574 05-02-2020, 11:53
Ostatni post: michal78563
  Czas w modzie seasons karfitos 1 429 04-13-2020, 16:07
Ostatni post: kosmiak0
  Problem z modem Seasons neo2905 5 660 03-28-2020, 20:27
Ostatni post: user12
  Oświetlenie seasons lodowy wilk 0 368 03-25-2020, 21:06
Ostatni post: lodowy wilk



Przegląda: 1 gości

Menu