Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

psucie się maszyn seasons
#1
Witam, wczesniej poradziłem sobie z tym problemem ale teraz kiedy mam seasons znów on powrócił , a mianowicie że ciagnik nh t6 z modów znów zaczyna się psuć jak on sie psuje to schodzi z niego cała farba i tak nierealnie wygląda . Czy tkoś wie jak usunąc psucie się maszyn z danego moda , bądź zrobić tak aby ta farba nie schodziła czy coś ? albo wydłuzyć czas psucia się ? 
Daje punkty rep za pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(08-25-2019, 07:20)Taktyk POLSKA napisał(a): Witam, wczesniej poradziłem sobie z tym problemem ale teraz kiedy mam seasons znów on powrócił , a mianowicie że ciagnik nh t6 z modów znów zaczyna się psuć jak on sie psuje to schodzi z niego cała farba i tak nierealnie wygląda . Czy tkoś wie jak usunąc psucie się maszyn z danego moda , bądź zrobić tak aby ta farba nie schodziła czy coś ? albo wydłuzyć czas psucia się ? 
Daje punkty rep za pomoc.

Myślę, że chodzi Ci o to, że Giants znów zbabrał sprawę z szybkością psucia się maszyn. Żeby ciągnik trzeba było naprawiać po spaleniu jednego zbiornika paliwa... Toż to naprawdę super realizm... Smile  Teraz już nie wystarczy wydłużyć cykl psucia w xml, bo "Seasons" ma swój przelicznik i z niego korzysta. 
Wysyłam Ci na PW mój przerobiony "Seasons". Jeśli i u Ciebie zadziała tak jak powinien, to napiszę tu jak to zrobiłem. To tylko eksperyment i nie chciałbym komuś namieszać.
Pamiętaj o kopii zapasowej i napisz jak to działa u Ciebie.
 
Odpowiedz
#3
Niestety nie działa :<
 
Odpowiedz
#4
(08-25-2019, 12:21)Taktyk POLSKA napisał(a): Niestety nie działa :<

Ale jak to sprawdziłeś w tak krótkim czasie? U mnie różnica była wyraźnie widoczna.
 
Odpowiedz
#5
niestety nie działa

A czy można zrobić tak aby usunąć psucie się z jednego moda lub zrobić żeby textura nie schodziła bo zrobię jedno pole i już cała tekstura schodzi i ciągnik robi się cały biały.

podmieniłem plik i gra w ogóle mi nie czytała tego moda. Natomiast jak wkleiłem oryginał to już normalnie miałem seasons.
 
Odpowiedz
#6
(08-25-2019, 12:31)Taktyk POLSKA napisał(a): niestety nie działa

A czy można zrobić tak aby usunąć psucie się z jednego moda lub zrobić żeby textura nie schodziła bo zrobię jedno pole i już cała tekstura schodzi i ciągnik robi się cały biały.

podmieniłem plik i gra w ogóle mi nie czytała tego moda. Natomiast jak wkleiłem oryginał to już normalnie miałem seasons.

1. Ja przed chwilą też go ściągnąłem i działa. Nie masz przypadkiem (1) albo innego takiego wyróżnika w nazwie moda? Jeśli tak to usuń to. 
2. Spróbuj usunąć linijkę 

    <wearable wearDuration="980" workMultiplier="5" fieldMultiplier="2"/>

Z pliku xml, choć nie wiem czy "Seasons" i tak nie potraktuje tego ciągnika "po swojemu" Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra laguje przy podczepianiu niektórych maszyn. kulot007 4 276 03-31-2021, 23:49
Ostatni post: Bezmajtkowicz
  Seasons GEO Darecki30 2 282 03-07-2021, 20:18
Ostatni post: Darecki30
  Seasons Rolnik009 0 196 03-07-2021, 14:08
Ostatni post: Rolnik009
  Wzrost trawy a seasons GEO Paw3ll 0 153 03-05-2021, 11:09
Ostatni post: Paw3ll
  Mod seasons 19 _StaryRolnik_ 2 240 02-06-2021, 16:55
Ostatni post: _StaryRolnik_
  Seasons i Seasons GEO radkus25 2 223 02-05-2021, 18:21
Ostatni post: radkus25
  Trawa i krzaki, Seasons guitarsolo 0 169 02-02-2021, 20:51
Ostatni post: guitarsolo
  Seasons BoskiLs 2 356 01-02-2021, 16:57
Ostatni post: BoskiLs
  nie produkuje sie gnojowica ani mleko gry włącze seasons mod Fenix 1 437 11-15-2020, 12:25
Ostatni post: RAFALEX
  Mod Seasons wyładuj tutaj Bartek1230102 1 314 10-24-2020, 15:42
Ostatni post: TJ98



Przegląda: 1 gości

Menu