Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos przez GE
#1
Witam . Ostatnio męczę się z dodaniem silosu na kiszonkę na mapę . W zasadzie wszystko wyszło mi prawie dobrze , po stworzeniu zapisu na najłatwiejszym poziomie silos pojawia się w odpowiednim miejscu , lecz nie da się w nim robić kiszonki . Na dodatek nie da się go sprzedać , mimo iż widnieje w garażu . Chce dodać silos oryginalny , umieściłem odpowiednią ścieżkę w ModDesc oraz w defaultItems.xml . Czy nadal robie coś źle , lub czegoś nie robie ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
tak dodaj ścieżke w moddesc jeszcze
<storeItems>
<storeItem xmlFilename="maps/placeables/bunkerSilo/bunkerSiloSmall.xml" />
</storeItems>

na samym koncu przed
</modDesc>

oczywiscie pamietaj sciezka podana tutaj jest inna niż u ciebie
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#3
Przyłączę się do Tematu , a więc dodałem świnie { pleacable ) przez GE , LOG jak co czysty , lecz nic nie działa , z jakiego Folderu muszę przepisać ścieżki dodam że w moddesc zrobiłem wpisy , lecz nie czaje z czego przepisać i gdzie ścieżki pozostałe .
 
Odpowiedz
#4
musisz podać sciezke tam gdzie masz wrzucone swinie. i podać scieżke do pliku xml tych swin.
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#5
W moddesc mam dodany wpis , tylko nie czaje gdzie zrobic następny wpis\y aby można było je kupić przy bramie i tego typu .
 
Odpowiedz
#6
(08-28-2019, 19:26)marcelinsigniaa napisał(a): tak dodaj ścieżke w moddesc jeszcze
   <storeItems>
       <storeItem xmlFilename="maps/placeables/bunkerSilo/bunkerSiloSmall.xml" />
   </storeItems>

na samym koncu przed
</modDesc>

oczywiscie pamietaj sciezka podana tutaj jest inna niż u ciebie
Mam już dodaną taką ścieżkę . Najdziwniejsze jest to że dodałem już pare rzeczy typu zwierzęta , silosy na zboże , skupy itp , wszystko działa lecz gdy dodaje silos na kiszonkę występuje problem . Silos widnieje w garażu lecz gdy chcę go sprzedać , po jednym kliknieciu w sprzedaj buguje sie system sprzedaży i kupna w grze , nie da sie nacisnąć w "przycisk" kup lub sprzedaj pod każdą rzeczą np traktorem . Pozatem silos mimo że pojawia sie we właściwym miejscu , ma wszystkie triggery , to nie działa ...
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Po usunięciu obiektu przez GE gra nie włacza sie Nemeziso00o 3 343 03-23-2021, 15:39
Ostatni post: _qkohe155
  Steam kontroler - nie działa w FS19 - widziany przez grę jako mysz radziu797 0 2,344 03-23-2020, 21:06
Ostatni post: radziu797
  Gra przez multiplayera takie tam 2 538 12-21-2019, 19:32
Ostatni post: Ziuta
  Niszczenie zbóż przez przyczepę. googlownik 0 573 11-03-2019, 16:41
Ostatni post: googlownik
  Problem z uruchomieniem gry przez patch 1.5.1 Real 3 1,079 11-03-2019, 15:01
Ostatni post: patryk123456
  Nie mogę wysypać sieczki i trawy w silos dla krow Mateusz Komsta 8 2,847 07-17-2019, 15:31
Ostatni post: Szysiuuu
  Silos znika po zapisaniu gry Szysiuuu 2 527 07-17-2019, 13:37
Ostatni post: Szysiuuu
  Niszczenie plonów przez koła. jakub bogowski 1 668 07-09-2019, 22:59
Ostatni post: Ziuta
  Stawianie przez GE krys239 1 791 02-17-2019, 18:20
Ostatni post: Jacek Stepien
  Dodawanie Placeable przez GE Michał Rudnik 1 859 01-19-2019, 22:30
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu