Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana mocy maszyny
#1
Mam taki problem podpinam rotacyjną pod C360 i niestety wyskakuje komunikat, że ciągnik nie ma mocy. Czy to jest wgrane na stałe czy jednak da się jakoś to obejść? 
Potem podpiąłem pod Forterrę i niestety jechała z prędkością 5km/h... O co chodzi?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Są dwie wersje:
1. Kosiarka ma źle ustawione zapotrzebowanie mocy w linijkach powerConsumer lub masę (podaj je tutaj proszę)
2. Ciągnik ma źle ustawioną moc (w co wątpię)
No chyba że ta kosiarka to jest jakiś śmiech na sali a nie mod to tym bardziej.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
https://ls-portal.eu/pl/rotacyjna-z042/ to ta kosiarka
Rusheer napisał 09-04-2019, 08:13:
Najlepiej jakbyś unikał wstawiania linków do konkurencyjnych stron o tematyce FS.
 
Odpowiedz
#4
Wszystkie mody od tego delikwenta są wręcz uderzająco niedopracowane, w tej kosiarce wymagana moc to na oko jakieś 150KM... trzeba ją zmniejszyć.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#5
Chyba lepiej pozbyć się modu... NIestety zasugerowałem się ilością pobrań.
Wstawienie linku związane było z myślą, iż na tym forum nie mam modów= brak konkurencji, ale dzieki za uwagę będę o tym pamiętał Smile
 
Odpowiedz
#6
Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-04-2019, 09:59)user12 napisał(a): Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
Która linijka w xml odpowiada za moc?
 
Odpowiedz
#8
(09-04-2019, 14:39)kauczuk14 napisał(a):
(09-04-2019, 09:59)user12 napisał(a): Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
Która linijka w xml odpowiada za moc?

Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Register
forceNode to index na który działa siła tarcia (zazwyczaj główny komponent czyli 0>
maxForce to max. siła tarcia w kN
ptoRpm max. obroty WOM (ważne przy maszynie która działa z WOM)
neededMaxPtoPower max. moc wymagana do działania maszyny wyrażana w kW
 
Odpowiedz
#9
Niestety nie mam takiej linijki ;/
Rusheer napisał 09-10-2019, 20:34:
Staraj się nie używać funkcji cytatu gdy nie zachodzi taka potrzeba, gdyż przez to robi się po prostu bałagan. Zamiast ciągle dusić przycisk "Odpowiedz" pisz w sekcji "Szybka odpowiedź" która znajduje się pod ostatnim postem Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zmiana koloru obciążnika lipenfarmer 2 66 09-14-2019, 14:11
Ostatni post: lipenfarmer
  Zmiana fazy wzrostu roślin kauczuk14 0 61 09-02-2019, 14:11
Ostatni post: kauczuk14
  Jak zmienić zużywanie się maszyny? AgroMaster 3 116 08-11-2019, 10:29
Ostatni post: Razgal
  Zmiana pozycji kamery Patrymol 0 74 08-02-2019, 08:04
Ostatni post: Patrymol
  Zmiana zuzycia slomy u zwierzat kubacz2 4 167 07-29-2019, 06:34
Ostatni post: kubacz2
  zmiana kamery pedro9 2 134 07-09-2019, 21:08
Ostatni post: pedro9
  zmiana tekstur Taktyk POLSKA 1 142 06-24-2019, 15:51
Ostatni post: user12
  Jak dodać nową konfigurację do maszyny? AgroMaster 0 121 06-20-2019, 20:48
Ostatni post: AgroMaster
  Zmiana ruchu ulicznego z prawostronnego na lewo stronny Welcio17 4 187 05-16-2019, 21:53
Ostatni post: krys239
  zmiana pojemnosci rafal5552 6 265 05-11-2019, 08:20
Ostatni post: LifeFoxu007



Przegląda: 1 gości

Menu