Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana mocy maszyny
#1
Mam taki problem podpinam rotacyjną pod C360 i niestety wyskakuje komunikat, że ciągnik nie ma mocy. Czy to jest wgrane na stałe czy jednak da się jakoś to obejść? 
Potem podpiąłem pod Forterrę i niestety jechała z prędkością 5km/h... O co chodzi?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Są dwie wersje:
1. Kosiarka ma źle ustawione zapotrzebowanie mocy w linijkach powerConsumer lub masę (podaj je tutaj proszę)
2. Ciągnik ma źle ustawioną moc (w co wątpię)
No chyba że ta kosiarka to jest jakiś śmiech na sali a nie mod to tym bardziej.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
https://ls-portal.eu/pl/rotacyjna-z042/ to ta kosiarka
Rusheer napisał 09-04-2019, 08:13:
Najlepiej jakbyś unikał wstawiania linków do konkurencyjnych stron o tematyce FS.
 
Odpowiedz
#4
Wszystkie mody od tego delikwenta są wręcz uderzająco niedopracowane, w tej kosiarce wymagana moc to na oko jakieś 150KM... trzeba ją zmniejszyć.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#5
Chyba lepiej pozbyć się modu... NIestety zasugerowałem się ilością pobrań.
Wstawienie linku związane było z myślą, iż na tym forum nie mam modów= brak konkurencji, ale dzieki za uwagę będę o tym pamiętał Smile
 
Odpowiedz
#6
Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-04-2019, 09:59)user12 napisał(a): Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
Która linijka w xml odpowiada za moc?
 
Odpowiedz
#8
(09-04-2019, 14:39)kauczuk14 napisał(a):
(09-04-2019, 09:59)user12 napisał(a): Czemu pozbyć? Zmień wymaganą moc i działa, sam jej używam.
Która linijka w xml odpowiada za moc?

Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Register
forceNode to index na który działa siła tarcia (zazwyczaj główny komponent czyli 0>
maxForce to max. siła tarcia w kN
ptoRpm max. obroty WOM (ważne przy maszynie która działa z WOM)
neededMaxPtoPower max. moc wymagana do działania maszyny wyrażana w kW
 
Odpowiedz
#9
Niestety nie mam takiej linijki ;/
Rusheer napisał 09-10-2019, 20:34:
Staraj się nie używać funkcji cytatu gdy nie zachodzi taka potrzeba, gdyż przez to robi się po prostu bałagan. Zamiast ciągle dusić przycisk "Odpowiedz" pisz w sekcji "Szybka odpowiedź" która znajduje się pod ostatnim postem Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Maszyny na multi Lojalny 2 28 8 godzin(y) temu
Ostatni post: kawka0032
  Zmiana kolorów 8MG 2 47 04-05-2020, 17:00
Ostatni post: Małorolny92
  zmiana podnoszenia osprzętu tura marcin21014 0 37 04-04-2020, 20:56
Ostatni post: marcin21014
  Zmiana Oświetlenia na mapie AgroTeamRychnowo 2 43 04-04-2020, 06:49
Ostatni post: Małorolny92
  Zmiana tekstur / koloru erbanceks535 0 64 04-03-2020, 09:28
Ostatni post: erbanceks535
  oryginalne maszyny Darecki30 1 101 03-28-2020, 14:54
Ostatni post: Ziuta
  zwiększanie mocy Taktyk POLSKA 2 129 03-22-2020, 14:09
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Opuszczenie maszyny pawel1188 0 98 03-01-2020, 11:19
Ostatni post: pawel1188
  zmiana widoku kamery Darecki30 3 126 02-26-2020, 15:51
Ostatni post: kosmiak0
  Jak zmienić moc maszyny? AgroMaster 1 127 02-25-2020, 13:21
Ostatni post: EngineV8



Przegląda: 1 gości

Menu