Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Przeniesienie budynku
#1
Czy da się przenieść stojący już budynek? Czy należy go sprzedać i postawić na nowo?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(09-09-2019, 19:21)kauczuk14 napisał(a): Czy da się przenieść stojący już budynek? Czy należy go sprzedać i postawić na nowo?

Musisz sprzedać i postawić na nowo
[Obrazek: zzzzzbqjzz.png]
 
Odpowiedz
#3
Teoretycznie można się pobawić z tym w GE, ustawić tam budynek w miejscu, w którym chcesz by stał na nowo, spisać współrzędne (X,Y,Z i rotacje), usunąć go z mapy, wyłączyć GE, odpalić plik items.xml z save'a i tam spisać te współrzędne, zastępując stare, ale więcej to patyczkowania się niż to warte Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  tekstura budynku guitarsolo 0 65 07-22-2019, 22:54
Ostatni post: guitarsolo
  Przeniesienie farming'a 19 na 2 komputer Pliszczu 6 4 172 07-04-2019, 17:28
Ostatni post: Pliszczu 6
  Zmiana funkcji budynku AgroMaster 15 506 05-04-2019, 22:34
Ostatni post: AgroMaster
  Model budynku Tadeusz Raczynski 4 268 01-06-2019, 22:47
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu