Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Dodawanie Błotników
#1
Witam mam takie pytanie jeśli dodaje przednie błotniki to co zrobić aby one się ruszały razem z kołem 


Z góry dzięki za pomoc. 
Pozdrawiam: FeNdT   Wink
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Muszą być w grupie która wykonuje skręt ;D
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dodawanie upraw do silosu na kiszonkę. walker27781 0 215 12-22-2020, 14:01
Ostatni post: walker27781
  Dodawanie zboża do silosów iridium3000 0 628 04-10-2020, 23:46
Ostatni post: iridium3000
  Dodawanie modeli placeble do mapy Vertonosky 1 571 04-03-2020, 14:43
Ostatni post: Darecki30
  Dodawanie tekstury Szysiuuu 0 481 08-10-2019, 22:21
Ostatni post: Szysiuuu
  Dodawanie modeli GE Vertonosky 7 1,087 07-24-2019, 06:57
Ostatni post: Vertonosky
  Dodawanie silosu do mapy Szysiuuu 6 1,349 07-04-2019, 18:00
Ostatni post: Szysiuuu
  Dodawanie zaczepu XEnter 6 1,395 05-11-2019, 12:02
Ostatni post: XEnter
  Dodawanie Placeable przez GE Michał Rudnik 1 852 01-19-2019, 22:30
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Dodawanie kolizji do moda Rafał LOWEL 0 458 12-28-2018, 20:47
Ostatni post: Rafał LOWEL
  Dodawanie skupu do mapy login1147 3 2,931 12-13-2018, 20:36
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu