Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Carrer Start point
Czy punkt rozpoczęcia gry można nadal zmienić przez GE? Bo gdy go przenoszę to nadal jestem w starym miejscu ;/ Czy może jest do FS 19 jakiś mod do tej zmiany?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
tak zmienia się to w GE, mozesz polozyc go gdzie chcesz i tam bedziesz sie respic
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At

Odpowiedz
marcelinsigniaa ha , widzisz Ja zmieniałem na mapce Kandelin i Lipa , chciałem ( lądaowć ) tam gdzie mam swoje Włości i tu jest problem , zawsze ląduję na początkowej co Autor ustawił farmie

Odpowiedz
tak czasem przypisany jest w stałym miejscu i zmiana w giants editorze nic nie da....natomiast druga przyczyną może byc blokada założona przez autora mapy i dopiero po jej zdjeciu można edytowac bez problemu daną mapę..

Odpowiedz
ibrakadabra Brachu a wiesz może jak takowa blokadę zdjąć ? Przerabiałem mapkę na Własne potrzeby , nie gram na MP bo i czasu zbyt wiele nie ma , praca , rodzina itd .

Odpowiedz
Blokady w edycji nie ma w tm przypadku bo usuwalem kilka budynków, ale może da się jakoś zmienić ten "stały punkt"?

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.