Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam, gdy włączam giants editor konkretnie mapę byle jaką to nie widać terenu. Nie wiem czym to jest spowodowane proszę o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A czy aby na pewno do otwierania map używasz właściwej wersji GE? Jeśli to jest mapa do 19 to powinieneś to zrobić w GE 8.1.0., jeśli do 17 - w 7.1.0., itd.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
(09-11-2019, 17:00)Rusheer napisał(a): A czy aby na pewno do otwierania map używasz właściwej wersji GE? Jeśli to jest mapa do 19 to powinieneś to zrobić w GE 8.1.0., jeśli do 17 - w 7.1.0., itd.

Tak używam GE 8.1.0
Rusheer napisał 09-11-2019, 17:53:
Staraj się unikać używania funkcji cytatu gdy nie zachodzi taka potrzeba - pod ostatnim wpisem w temacie znajduje się sekcja "Szybka odpowiedź" gdzie bez zbędnego klikania możesz odpowiadać w temacie Smile
 
Odpowiedz
#4
Potrzebny będzie log z GE po otworzeniu mapy. Znajduje się w folderze C:\Users\[twoja nazwa użytkownika]\AppData\Local\GIANTS Editor 64bit 8.1.0 - jego treść wklej na https://pastebin.com/, a po kliknięciu "Create New Paste" wklej tu wygenerowany link.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#5
Sprawdź w ustawieniach GE czy ścieżka do gry jest poprawna, sądzę po tym co tutaj widzę że nie.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#6
(09-11-2019, 19:48)Rusheer napisał(a): Sprawdź w ustawieniach GE czy ścieżka do gry jest poprawna, sądzę po tym co tutaj widzę że nie.

No nie jest bo jakiś czas temu zainstalowałem na inny dysk tylko czy da się zmienić w GE żeby brał pliki z tego drugiego dysku na którym jest farming.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
ADRIX , spróbuj tego metoda -- Sprawdz to może pomoże , ktos mi tak doradził i wtedy mogłem odpalic mapki w GE -- "Odpalasz GE przechodzisz do File-Preferences w zakładce General musisz podać ścieżkę zainstalowanej gry.
Game Installation-Installation Path np: D :/Program Files (x86)/Farming Simulator 19/"

Pisz czy pomogło , jak co sie pomyśli dalej .
 
Odpowiedz
#8
Wielkie dzięki oto chodziło Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie czyta tekstur itp. Zbigniew Stonoga 2 59 Wczoraj, 19:27
Ostatni post: Zbigniew Stonoga
  Giants Editor fast game 4 127 01-14-2020, 18:40
Ostatni post: zajawkowiecone
  Terminal giants fast game 0 69 01-12-2020, 16:50
Ostatni post: fast game
  Giants Editor 8.1.0 Slajku 0 85 12-25-2019, 17:16
Ostatni post: Slajku
  Giants editor. you_kamil 1 125 12-06-2019, 11:17
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor widok mapy Diantos123 0 185 11-08-2019, 19:33
Ostatni post: Diantos123
  giants 8.1 wyświetla błąd I3D obcyy2010 2 275 11-08-2019, 18:14
Ostatni post: obcyy2010
  Giants Editor krystiano15 4 343 11-04-2019, 13:40
Ostatni post: krystiano15
  Giants editor nie widzi pól Diantos123 0 178 11-02-2019, 17:00
Ostatni post: Diantos123
  giants editor john 2 282 10-06-2019, 14:50
Ostatni post: john



Przegląda: 1 gości

Menu