Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam, gdy włączam giants editor konkretnie mapę byle jaką to nie widać terenu. Nie wiem czym to jest spowodowane proszę o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A czy aby na pewno do otwierania map używasz właściwej wersji GE? Jeśli to jest mapa do 19 to powinieneś to zrobić w GE 8.1.0., jeśli do 17 - w 7.1.0., itd.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
(09-11-2019, 17:00)Rusheer napisał(a): A czy aby na pewno do otwierania map używasz właściwej wersji GE? Jeśli to jest mapa do 19 to powinieneś to zrobić w GE 8.1.0., jeśli do 17 - w 7.1.0., itd.

Tak używam GE 8.1.0
Rusheer napisał 09-11-2019, 17:53:
Staraj się unikać używania funkcji cytatu gdy nie zachodzi taka potrzeba - pod ostatnim wpisem w temacie znajduje się sekcja "Szybka odpowiedź" gdzie bez zbędnego klikania możesz odpowiadać w temacie Smile
 
Odpowiedz
#4
Potrzebny będzie log z GE po otworzeniu mapy. Znajduje się w folderze C:\Users\[twoja nazwa użytkownika]\AppData\Local\GIANTS Editor 64bit 8.1.0 - jego treść wklej na https://pastebin.com/, a po kliknięciu "Create New Paste" wklej tu wygenerowany link.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#5
Sprawdź w ustawieniach GE czy ścieżka do gry jest poprawna, sądzę po tym co tutaj widzę że nie.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#6
(09-11-2019, 19:48)Rusheer napisał(a): Sprawdź w ustawieniach GE czy ścieżka do gry jest poprawna, sądzę po tym co tutaj widzę że nie.

No nie jest bo jakiś czas temu zainstalowałem na inny dysk tylko czy da się zmienić w GE żeby brał pliki z tego drugiego dysku na którym jest farming.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
ADRIX , spróbuj tego metoda -- Sprawdz to może pomoże , ktos mi tak doradził i wtedy mogłem odpalic mapki w GE -- "Odpalasz GE przechodzisz do File-Preferences w zakładce General musisz podać ścieżkę zainstalowanej gry.
Game Installation-Installation Path np: D :/Program Files (x86)/Farming Simulator 19/"

Pisz czy pomogło , jak co sie pomyśli dalej .
 
Odpowiedz
#8
Wielkie dzięki oto chodziło Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor michał21 0 155 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 351 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 202 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 529 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 645 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 450 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 244 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 943 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 856 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 614 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer



Przegląda: 1 gości

Menu