Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod na kamerę do nagrywania
Witam, poszukuję jakiegoś modu, który pozwoliłby mi na "umieszczenie" punktu kamery w jednym miejscu, bym mógł nagrać jakiś filmik. Chyba wiecie o co mi chodzi. Ktoś coś?
Pomogłem? Daj rep+ Smile

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
programy do nagrywania ujęc i filmików z gier sa ogólnie dostepne do pobrania ,,,niestety jedne są darmowe a inne płatne musisz sam sobie poszukać i wybrac najbardziej interesujący Ciebie

Odpowiedz
(09-13-2019, 08:45)ibrakadabra napisał(a): programy  do  nagrywania  ujęc  i  filmików  z  gier  sa ogólnie  dostepne  do pobrania  ,,,niestety  jedne  są darmowe  a  inne  płatne  musisz  sam sobie  poszukać  i wybrac  najbardziej  interesujący  Ciebie

Chyba nie do końca zrozumiałeś co kolega miał na myśli...
Mianowicie nie chodzi o program do nagrywania ekranu, tylko o ujęcia w grze. Domyślam się, że chodzi o to że  np. ustawiamy punkt nagrywania w pewnym miejscu (np. na środku pola) a w między czasie obrabiamy pole. Kamera rejestruje tylko widok z tamtej kamery.

Niestety nie jestem w stanie pomóc koledze w kwestii odpowiedniego modu, jedynie mogę podpowiedzieć jak ja bym zrobił. Mianowicie pobrałbym mod PlayerCamera, zatrudniłbym pracownika do danej pracy a później ustawił się z odpowiednim ujęciem aby wszystko ładnie zarejestrować. Innego wyjścia nie widzę, jeśli się mylę przepraszam.

Pozdrawiam Smile

Odpowiedz
Dziękuję za pomoc, sprawdzę efekty tego sposobu jak będę miał czas Smile
Pomogłem? Daj rep+ Smile

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu