09-18-2019, 13:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-18-2019, 13:04 przez konrad9991.)
Cześć, podczas pierwszego sezonu napotkałem pewien problem. Otóż gram na mapie Starowieś (ostatnia aktualizacja miała przystosować mapę pod seasons) z polskim dodatkiem GEO. Aktualnie na mapie, zarówno na polach moich jak i NPC rosną jedynie trawa, soja, pszenica, jęczmień, kukurydza i słonecznik. Kiedy przechodzę w środek lata, kiedy to jęczmień i pszenica powinny dojrzeć, wchodzą w ostatnią przed dojrzewaniem fazę wzrostu oraz, co stanowi już problem - ich tekstura znika z pól - pola pozostają puste. Podobnie z kukurydzą, natomiast soja i słonecznik przechodzą w kolejną fazę wzrostu i normalnie je widać na polach. Gra i narzędzie pomiarowe "widzi" natomiast wszystkie uprawy - pokazuje 83% wzrostu dla jęczmienia i pszenicy oraz 33% dla kukurydzy.
Mod GEO dodałem dopiero po siewach, może to jest przyczyną błędu? Jeśli nawet, da się z tego jakoś wyjść?
Mod GEO dodałem dopiero po siewach, może to jest przyczyną błędu? Jeśli nawet, da się z tego jakoś wyjść?

![[Obrazek: fsScreen2_apwsqss.png]](http://s5.ifotos.pl/img/fsScreen2_apwsqss.png)