Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z GPS
#1
Czołem farmerzy.
Czy korzysta ktoś z Was z Gpsa od woopstera?
Od kilku dni zmagam się z pewnym problemem. Po zakupie GPS w sklepie do wybranej maszyny udaję się na pole i próbuje ustawić go do pracy. Po wciśnięciu alt + c GPS zostaje włączony. Następnie po dwukrotnym wciśnięciu alt + e pojawiają się linie. Przejeżdżam wymagane 15 m i ponownie wciskam alt + e. Linie boczne są białe a środkowa zielona. Następnie wciskam alt + x i GPS nawet nie reaguje by ruszyć. Czy coś robię źle? Może powinienem opuścić traktor? A może wciskam złą kombinacje klawiszy? Proszę was o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin
 
Odpowiedz
#3
(09-26-2019, 14:26)smvn3412 napisał(a): Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin

Głównie chodzi mi o to jak zmusić GPS do pracy bo nie chce się ruszyć po wciśnięciu alt + x
 
Odpowiedz
#4
@bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.
 
Odpowiedz
#5
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?
Rusheer napisał 09-28-2019, 10:18:
Używaj funkcji "Szybka odpowiedź" (która znajduje się pod ostatnim wpisem). Cytowanie postu znajdującego się tuż nad odpowiedzią na niego (mniej więcej tak bo ciężko trochę to określić) nie jest zbytnio mile widziane.
 
Odpowiedz
#6
Nie. Pracownika niestety nie odpalisz
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-28-2019, 09:04)bartek1611 napisał(a):
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?

Nie, pracownik ma swojego GPSa, niestety korzysta tylko z 8 kierunków, a nie tak jak ten mod daje ci możliwość 360°. To jest mod dla ciebie pomagający ci utrzymać prosty tor jazdy na polu, pracownik ma taką funkcję wbudowaną już.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Claas dlc problem z serwerem dedykowanym Monster3 3 62 6 godzin(y) temu
Ostatni post: Ziuta
  Problem Seasons trawa nie odrasta Teksai 3 68 02-14-2020, 18:25
Ostatni post: kosmiak0
  Problem z rozrzutnikiem obornika michalg4 0 72 02-11-2020, 22:30
Ostatni post: michalg4
  Problem ze światłem w modyfikacji Janas 0 93 02-10-2020, 15:44
Ostatni post: Janas
  Problem przy tworzeniu mapy pawel1188 0 84 02-10-2020, 12:01
Ostatni post: pawel1188
  Problem z mapkami marek136 0 144 02-08-2020, 11:49
Ostatni post: marek136
  Problem ze sprzedażą bel z kiszonką jirajamgo 1 187 02-05-2020, 15:46
Ostatni post: cepheus89
  Problem z mapa Łukasz19028 1 130 02-05-2020, 10:53
Ostatni post: Łukasz19028
  problem z giants editor arek2211 1 150 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211
  Problem z Multiplayer michal123 1 149 02-03-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu