Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z GPS
#1
Czołem farmerzy.
Czy korzysta ktoś z Was z Gpsa od woopstera?
Od kilku dni zmagam się z pewnym problemem. Po zakupie GPS w sklepie do wybranej maszyny udaję się na pole i próbuje ustawić go do pracy. Po wciśnięciu alt + c GPS zostaje włączony. Następnie po dwukrotnym wciśnięciu alt + e pojawiają się linie. Przejeżdżam wymagane 15 m i ponownie wciskam alt + e. Linie boczne są białe a środkowa zielona. Następnie wciskam alt + x i GPS nawet nie reaguje by ruszyć. Czy coś robię źle? Może powinienem opuścić traktor? A może wciskam złą kombinacje klawiszy? Proszę was o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin
 
Odpowiedz
#3
(09-26-2019, 14:26)smvn3412 napisał(a): Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin

Głównie chodzi mi o to jak zmusić GPS do pracy bo nie chce się ruszyć po wciśnięciu alt + x
 
Odpowiedz
#4
@bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.
 
Odpowiedz
#5
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?
Rusheer napisał 09-28-2019, 10:18:
Używaj funkcji "Szybka odpowiedź" (która znajduje się pod ostatnim wpisem). Cytowanie postu znajdującego się tuż nad odpowiedzią na niego (mniej więcej tak bo ciężko trochę to określić) nie jest zbytnio mile widziane.
 
Odpowiedz
#6
Nie. Pracownika niestety nie odpalisz
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-28-2019, 09:04)bartek1611 napisał(a):
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?

Nie, pracownik ma swojego GPSa, niestety korzysta tylko z 8 kierunków, a nie tak jak ten mod daje ci możliwość 360°. To jest mod dla ciebie pomagający ci utrzymać prosty tor jazdy na polu, pracownik ma taką funkcję wbudowaną już.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dochód Stadniny-Problem Patryk10d 1 121 05-11-2021, 17:28
Ostatni post: Kacper0345
  Problem z AutoDrive Triple_F 0 117 05-08-2021, 00:34
Ostatni post: Triple_F
  Problem z bizonem marek136 0 170 05-03-2021, 14:12
Ostatni post: marek136
  Dziwny problem z grą TuraWaliKoniaPoludniowa 5 268 05-01-2021, 12:03
Ostatni post: krys239
  Problem z modami a wersja gry Minsc1990 1 191 04-28-2021, 19:30
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą do gry FS19 Piterk 1 241 04-28-2021, 10:41
Ostatni post: ibrakadabra
  Global company problem z paletami Dwarves1311 0 190 04-13-2021, 11:30
Ostatni post: Dwarves1311
  problem z pasami sebixkombajnista 0 167 04-12-2021, 09:32
Ostatni post: sebixkombajnista
  problem z season JestemJohn2K20 0 187 04-08-2021, 13:09
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 351 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer



Przegląda: 1 gości

Menu