Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z GPS
#1
Czołem farmerzy.
Czy korzysta ktoś z Was z Gpsa od woopstera?
Od kilku dni zmagam się z pewnym problemem. Po zakupie GPS w sklepie do wybranej maszyny udaję się na pole i próbuje ustawić go do pracy. Po wciśnięciu alt + c GPS zostaje włączony. Następnie po dwukrotnym wciśnięciu alt + e pojawiają się linie. Przejeżdżam wymagane 15 m i ponownie wciskam alt + e. Linie boczne są białe a środkowa zielona. Następnie wciskam alt + x i GPS nawet nie reaguje by ruszyć. Czy coś robię źle? Może powinienem opuścić traktor? A może wciskam złą kombinacje klawiszy? Proszę was o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin
 
Odpowiedz
#3
(09-26-2019, 14:26)smvn3412 napisał(a): Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin

Głównie chodzi mi o to jak zmusić GPS do pracy bo nie chce się ruszyć po wciśnięciu alt + x
 
Odpowiedz
#4
@bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.
 
Odpowiedz
#5
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?
Rusheer napisał 09-28-2019, 10:18:
Używaj funkcji "Szybka odpowiedź" (która znajduje się pod ostatnim wpisem). Cytowanie postu znajdującego się tuż nad odpowiedzią na niego (mniej więcej tak bo ciężko trochę to określić) nie jest zbytnio mile widziane.
 
Odpowiedz
#6
Nie. Pracownika niestety nie odpalisz
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-28-2019, 09:04)bartek1611 napisał(a):
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?

Nie, pracownik ma swojego GPSa, niestety korzysta tylko z 8 kierunków, a nie tak jak ten mod daje ci możliwość 360°. To jest mod dla ciebie pomagający ci utrzymać prosty tor jazdy na polu, pracownik ma taką funkcję wbudowaną już.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Fast Forward priest88 0 37 12-02-2019, 13:58
Ostatni post: priest88
  Problem z gnojowicą skibol83 0 52 12-01-2019, 11:16
Ostatni post: skibol83
  Problem z obornikiem. Lewy9511 0 70 11-27-2019, 12:00
Ostatni post: Lewy9511
  ge problem kowalczyk5 3 109 11-23-2019, 18:04
Ostatni post: ibrakadabra
  Problem z mp Pro Gamer 0 94 11-22-2019, 17:37
Ostatni post: Pro Gamer
  problem z podłączeniem Łukasz Dudek 0 90 11-20-2019, 17:03
Ostatni post: Łukasz Dudek
  Problem Save/Pracownik Farmer Kunowiak 0 113 11-19-2019, 23:05
Ostatni post: Farmer Kunowiak
  Problem z wysypywaniem Michał Rudnik 2 156 11-15-2019, 19:18
Ostatni post: Michał Rudnik
  Problem z mapą michalg4 2 157 11-14-2019, 22:28
Ostatni post: michalg4
  [MP] Problem ze zwięrzetami Tomy7930 2 328 11-13-2019, 00:22
Ostatni post: Tomy7930



Przegląda: 1 gości

Menu