Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z GPS
#1
Czołem farmerzy.
Czy korzysta ktoś z Was z Gpsa od woopstera?
Od kilku dni zmagam się z pewnym problemem. Po zakupie GPS w sklepie do wybranej maszyny udaję się na pole i próbuje ustawić go do pracy. Po wciśnięciu alt + c GPS zostaje włączony. Następnie po dwukrotnym wciśnięciu alt + e pojawiają się linie. Przejeżdżam wymagane 15 m i ponownie wciskam alt + e. Linie boczne są białe a środkowa zielona. Następnie wciskam alt + x i GPS nawet nie reaguje by ruszyć. Czy coś robię źle? Może powinienem opuścić traktor? A może wciskam złą kombinacje klawiszy? Proszę was o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin
 
Odpowiedz
#3
(09-26-2019, 14:26)smvn3412 napisał(a): Naciśnij przycisk ctrl+s i tam sobie wszystko ustaw.. Jak dla mnie jest to o wiele lepsza opcja. Można tam również zapisywać daną trasę. Jak będziesz miał jakiś problem z ustawieniem czegoś to pytaj śmiało - chętnie odpowiem Big Grin

Głównie chodzi mi o to jak zmusić GPS do pracy bo nie chce się ruszyć po wciśnięciu alt + x
 
Odpowiedz
#4
@bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.
 
Odpowiedz
#5
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?
Rusheer napisał 09-28-2019, 10:18:
Używaj funkcji "Szybka odpowiedź" (która znajduje się pod ostatnim wpisem). Cytowanie postu znajdującego się tuż nad odpowiedzią na niego (mniej więcej tak bo ciężko trochę to określić) nie jest zbytnio mile widziane.
 
Odpowiedz
#6
Nie. Pracownika niestety nie odpalisz
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-28-2019, 09:04)bartek1611 napisał(a):
(09-27-2019, 15:17)Ziuta napisał(a): @bartek1611 GPS nie jeździ sam, jedynie trzyma ustawiony kierunek, musisz sam wciskać gaz lub włączyć tempomat.

A da się np. Odpalić w tym czasie pracownika?

Nie, pracownik ma swojego GPSa, niestety korzysta tylko z 8 kierunków, a nie tak jak ten mod daje ci możliwość 360°. To jest mod dla ciebie pomagający ci utrzymać prosty tor jazdy na polu, pracownik ma taką funkcję wbudowaną już.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z polami AgrotechnikPL 0 50 Wczoraj, 14:54
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Hof Bergmann problem z cysterną JarosławK 0 176 07-10-2020, 18:04
Ostatni post: JarosławK
  problem z wełną pawelo2020 3 142 07-05-2020, 10:07
Ostatni post: pawelo2020
  Problem z kierownicą ZodiaQ 1 304 07-02-2020, 20:31
Ostatni post: TomseN
  Problem jenot12312 1 251 06-23-2020, 18:04
Ostatni post: du8dek
  Problem z przerobieniem mapy Hexolic 1 175 06-18-2020, 12:14
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z instalacją DLC CLASS Nemo2002 1 150 06-18-2020, 12:12
Ostatni post: AgrotechnikPL
  problem autoload silacz1231 12 285 06-16-2020, 18:00
Ostatni post: silacz1231
  Problem z teksturami burzowy 1 396 06-09-2020, 17:53
Ostatni post: lolek_BvB
  Problem z Giants editor [email protected] 4 351 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu