miałem wwersje 8.1 ale źle eksportowałem modele.
Teraz było wszystko ok. dodałem modele, włączyłem gre wszystko jest z prawidłowymi teksturami.
Ale było kilka rzeczy do zmiany i zacząłem od nowa, na "czystej" mapie, dodałem tak samo modele do folderu maps - model - (tu moje modele każdy w osobnym folderze z teksturą) (wcześniej dokładnie tak samo wszystko było ok)
No import, ustawianie modeli w edytorze, wszystko ok. Ale gdy włączyłem grę, tekstur brak. Modele są dokłanie tak samo wrzucone jak wcześniej, gdy działały.
W logu błędy tylko takie, nie może wczytać tekstury? Ale ona jest właśnie w tej lokalizacji.
Cytat:2019-10-05 14:13 Error: Can't load resource 'E:/Pliki, dokumenty/My Games/FarmingSimulator2019/FS19_Babrosty/maps/modele/administracja/textures/bok2.dds'.
2019-10-05 14:13 Error: Can't load resource 'E:/Pliki, dokumenty/My Games/FarmingSimulator2019/FS19_Babrosty/maps/modele/slupy/textures/S9.dds'.
Nie mam pojęcia o co chodzi....
Proszę o pomoc :
Tak w grze:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
tak to wygląda w plikach
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
(mapkę edytuję na własne potrzeby, dodaje swoje gospodarstwo)