Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tipCol dla placeable
#1
Cześć,
zrobiłem gospę placeable, wszystko jest okej , ale tipCol mi nie działają mimo ustawienia nadal zboże etc. przelatuje przez ściany. Jak ustawić poprawnie tipCol dla placeable ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  placeable marcelinsigniaa 0 49 10-18-2019, 23:25
Ostatni post: marcelinsigniaa
  TipCol i Maska Season's AgroMaster 3 234 09-04-2019, 18:43
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Obiekt Placeable MarianoItaliano 2 155 08-21-2019, 19:03
Ostatni post: MarianoItaliano
  Placeable sddd 4 230 08-13-2019, 07:45
Ostatni post: ibrakadabra
  Problem z wiatą PLACEABLE FarWar 0 142 08-07-2019, 11:11
Ostatni post: FarWar
  zamiana obiektu GE w mod placeable Mateusz Drabson 0 218 07-05-2019, 20:13
Ostatni post: Mateusz Drabson
  Jak zmienić cenę w skupie placeable? białas 0 196 03-08-2019, 18:05
Ostatni post: białas
  Storzenie własnego silosa placeable skibol83 13 527 02-02-2019, 21:11
Ostatni post: ibrakadabra
  Dodawanie Placeable przez GE Michał Rudnik 1 320 01-19-2019, 22:30
Ostatni post: marcelinsigniaa
  mod placeable Smejnn 5 553 12-19-2018, 20:28
Ostatni post: Smejnn



Przegląda: 1 gości

Menu