Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

placeable
#1
witam zrobilem model obory 
ustawilem za wysoko model w ge a juz mam wszytko ustawione
pytanie
czy da sie ustawić aby wysokość podczas stawiana budynku kombinacją CTRL + Q czy tam E można zwiększyć 
bo w tym momęcie jest tylko delikatne ustawienie góra dól i brakuje mi wlasnie do podlogi duzo ;p

[Obrazek: fsScreen2_qsqaeha.png]
czy tutaj cos mozna zdzialac ?
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 426 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  Obora placeable lodowy wilk 7 1,717 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Placeable w GE Małorolny92 2 465 04-22-2020, 19:28
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Budynki Placeable AdriXPLXX 0 492 04-06-2020, 12:31
Ostatni post: AdriXPLXX
  jak dodać obiekty placeable do mapy 12lukasz22 1 1,298 01-06-2020, 19:06
Ostatni post: krys239
  tipCol dla placeable Damian Leśniewski 0 420 10-16-2019, 23:09
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Obiekt Placeable MarianoItaliano 2 637 08-21-2019, 19:03
Ostatni post: MarianoItaliano
  Placeable sddd 4 985 08-13-2019, 07:45
Ostatni post: ibrakadabra
  Problem z wiatą PLACEABLE FarWar 0 540 08-07-2019, 11:11
Ostatni post: FarWar
  zamiana obiektu GE w mod placeable Mateusz Drabson 0 1,366 07-05-2019, 20:13
Ostatni post: Mateusz Drabson



Przegląda: 1 gości

Menu