Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak dodać silos
#1
Witam,tak sobie myślę jak dodać ten silos do mapy. czy wystarczy wrzucić ja w folder z grą i dodać w GE czy trzeba jeszcze coś edytować w plikach tekstowych? :Smile  Pozdrawiam

O ten silos mi chodzi  https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak dodac Texture orki do kultywatora Armaniforum20 0 790 10-05-2019, 17:19
Ostatni post: Armaniforum20
  umiał by ktoś dodać tur do zetora któru nie ma możliwości ustawienia ? Repcaczek YT 0 719 04-24-2019, 18:19
Ostatni post: Repcaczek YT
  jak dodać mody na serwer dedykowany NITRADO MOJŻI 0 1,489 01-30-2019, 13:07
Ostatni post: MOJŻI
  Jak dodać np. Owies do świń dedar12 1 951 01-05-2019, 22:46
Ostatni post: dedar12
  Silos na Kukurydze mojekonto7148 6 1,233 11-11-2018, 18:44
Ostatni post: mojekonto7148
  Silos Paw3ll 2 811 09-23-2018, 19:35
Ostatni post: Paw3ll
  Jak dodać animowane zwierzęta na mapę ? Ksiadz1928 0 1,099 08-17-2018, 22:25
Ostatni post: Ksiadz1928
  FS 17 Wschodnia Dolina - jak dodać pryzme kiszonki airways09 3 1,259 08-11-2018, 22:47
Ostatni post: airways09
  Silos jenot12312 0 588 07-31-2018, 12:55
Ostatni post: jenot12312
  (FS 15)Jak dodać coś do moda typu kabina sebastian5656 0 752 07-16-2018, 14:15
Ostatni post: sebastian5656



Przegląda: 1 gości

Menu