Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ursus t127
Cześć
Ostatnio próbuje dokonać drobnej przeróbki przyczepy samozbierającej Ursus T127 tak aby ramie chwytaka przy rozładunku opuszczało się pod mniejszym kątem np. 30 stopni zamiast 90 (ciasne budynki + rozładunek bliżej ściany i efekt jak na screenach)
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. 
Bawiłem się troche plikiem xml i zmieniałem wartości odpowiedzialne za opuszczanie ramienia ale jedyne co udało mi się uzyskać to zmianę ustawienia w czasie pracy maszyny np. po rozłożeniu ramie ustawia się do pozycji roboczej, po zebraniu pierwszej belki wraca do ustawienia pod kątem 30 stopni, natomiast przy rozładunku ustawia się znowu do kąta 90... ktoś ma pomysł jak to ugryźć żeby działało tak jak chce a przy okazji w miarę dobrze wyglądało (tzn. nie chce pozbywać się kolizji żeby coś przenikało przez ściany bo tak pewnie byłoby najprościej). Trzeba kopać w animacjach czy gdzieś indziej? Skończyły mi się już pomysły Wink 

Pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.