Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Cienie Fs 19
Witam mam problem z grafiką w fs 19  jak widać na obrazku: https://i.imgur.com/8e0LcdB.png
Swiatło odbijające sie od róznych elementów pojazdów,maszyn a nawet drzew to skupisko pikseli ? które straszne rażą oko.. i teraz moje ptanie brzmi:

W czym jest probolem że takie coś ma miejsce, jak to naprawić... Bardzo proszę o pomoc gdyż borykam się z tym problemem od kilku ładnych miesięcy i nie daje to przyjemności z gry.. na koniec dodam jeszcze że mam z tym problem w  kazdym farmingu a rok temu nie było z tym żadnych problemów

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
(10-28-2019, 13:05)konrad rabarbar napisał(a): Witam mam problem z grafiką w fs 19  jak widać na obrazku: https://i.imgur.com/8e0LcdB.png
Swiatło odbijające sie od róznych elementów pojazdów,maszyn a nawet drzew to skupisko pikseli ? które straszne rażą oko.. i teraz moje ptanie brzmi:

W czym jest probolem że takie coś ma miejsce, jak to naprawić... Bardzo proszę o pomoc gdyż borykam się z tym problemem od kilku ładnych miesięcy i nie daje to   przyjemności  z gry.. na koniec dodam jeszcze że mam z tym problem w  kazdym farmingu a rok temu nie było z tym żadnych problemów
Jest to element grafiki ls19 i wydaje mi sie tylko, że po zmianie grafiki na ustawienia o mniejszych wymaganiach można byłoby trochę zmniejszyć ten efekt,ale to twórcy gry  to dodali  w tej odsłonie dla usprawnienia efektów  wizualnych...przykro mi bardzo ale tak wszyscy mają może wyłaącz  jeszcze w ustawieniach v synchronizacją ...ale watpię czy to pomoże

Odpowiedz