Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Błąd połączenia
#1
Witam 
od wczoraj mam taki problem, że nie mogę połączyć się z serwerami (niektóre działają przeważnie oryginalne mapy) wyskakuje mi komunikat "Nie udało połączyć się z grą wieloosobową"  Robiłem reinstalacje nic nie pomogła, tak samo jak usunięcie modów i zostawienie samej mapy ( Wola Zabierzowska) Spotkał się ktoś z takim problemem ? Jest tego jakieś rozwiązanie ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Pytanie, czy próbujesz się połączyć na serwer dedykowany? Bo jeśli ktoś postawił serwer na komputerze, może mieć to związek z zablokowanymi portami. Wówczas polecam Hamachi, o ile łączyć się do kolegów.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd z gnojowicą? michu8525258245 2 381 03-14-2021, 11:01
Ostatni post: michu8525258245
  Błąd w logach kamilospl0 0 268 12-11-2020, 11:48
Ostatni post: kamilospl0
  Błąd w logu Wolverine2014 2 337 12-06-2020, 09:52
Ostatni post: Wolverine2014
  Błąd z Lua - Zapis gry JeryCF 1 361 10-23-2020, 17:58
Ostatni post: JeryCF
  Trwa nawiązywanie połączenia z serwerem. Bonifacy 3 796 10-22-2020, 15:29
Ostatni post: Ziuta
  błąd w logu krystian_ 0 368 08-24-2020, 22:18
Ostatni post: krystian_
  błąd podczas instalaci patcha 1.6.0 lisu990813 4 769 07-16-2020, 19:55
Ostatni post: lisu990813
  Błąd w ładowaniu tekstur kauczuk14 0 518 05-13-2020, 15:58
Ostatni post: kauczuk14
  Błąd skryptu LUA (brak zapisu gry) SZOPiX 1 726 03-06-2020, 12:14
Ostatni post: SZOPiX
  Błąd przy łączeniu z serwerem Mason2481 3 1,211 02-14-2020, 15:46
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu