Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants 8.1 wyświetla błąd I3D
#1
witam
może to już gdzieś było ale mam ls 19 od 3dni i ne mogłem nic znaleźć jak wczytuję jakąś mapkę albo moda z ls19 to wyskakuje mi taki błąd

to load the I3D correctly you have  to set the game installation path in the preferences

 i mody wczytują się bez tekstur co z tym zrobić ?
modów z ls17 nie wczytuje wogule
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zapraszam do działu problemy i tam poszukania odpowiedzi na Twoje zadane pytania ... w już umieszczonych postach znajduje sie na bank odpowiedz..wystarczy poszukać .pozdrawiam
 
Odpowiedz
#3
znalazłem rozwiązanie
trzeba było podać lokalizację gry
mapy z modów i maszyny się wczytują oryginalne maszyny też ale jak otwiera, oryginalną mapę jest czarny ekran
i po lewej stronie niema żadnych folderów
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor michał21 0 155 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 351 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 202 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 529 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Błąd z gnojowicą? michu8525258245 2 286 03-14-2021, 11:01
Ostatni post: michu8525258245
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 645 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Błąd w logach kamilospl0 0 202 12-11-2020, 11:48
Ostatni post: kamilospl0
  Błąd w logu Wolverine2014 2 261 12-06-2020, 09:52
Ostatni post: Wolverine2014
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 450 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 244 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu