Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants 8.1 wyświetla błąd I3D
#1
witam
może to już gdzieś było ale mam ls 19 od 3dni i ne mogłem nic znaleźć jak wczytuję jakąś mapkę albo moda z ls19 to wyskakuje mi taki błąd

to load the I3D correctly you have  to set the game installation path in the preferences

 i mody wczytują się bez tekstur co z tym zrobić ?
modów z ls17 nie wczytuje wogule
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zapraszam do działu problemy i tam poszukania odpowiedzi na Twoje zadane pytania ... w już umieszczonych postach znajduje sie na bank odpowiedz..wystarczy poszukać .pozdrawiam
 
Odpowiedz
#3
znalazłem rozwiązanie
trzeba było podać lokalizację gry
mapy z modów i maszyny się wczytują oryginalne maszyny też ale jak otwiera, oryginalną mapę jest czarny ekran
i po lewej stronie niema żadnych folderów
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wyskakujący błąd. Real 6 115 Wczoraj, 00:24
Ostatni post: Real
  giants editor widok mapy Diantos123 0 102 11-08-2019, 19:33
Ostatni post: Diantos123
  Giants Editor krystiano15 4 257 11-04-2019, 13:40
Ostatni post: krystiano15
  Błąd połączenia NonameXXDD 1 144 11-04-2019, 12:14
Ostatni post: googlownik
  Giants editor nie widzi pól Diantos123 0 134 11-02-2019, 17:00
Ostatni post: Diantos123
  giants editor john 2 209 10-06-2019, 14:50
Ostatni post: john
  Odwzorowanie ukształtowania terenu w Giants Editor RolnikzPGR 1 265 10-01-2019, 13:38
Ostatni post: kauczuk14
  Gdzie wsadzić ss do giants editor? IKSIK 1 139 09-25-2019, 15:49
Ostatni post: Rusheer
  Giants Editor AdriXPL 7 283 09-12-2019, 13:36
Ostatni post: AdriXPL
  Giants editor Kuba Szymanek 2 160 09-05-2019, 19:25
Ostatni post: Kuba Szymanek



Przegląda: 2 gości

Menu