Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants 8.1 wyświetla błąd I3D
#1
witam
może to już gdzieś było ale mam ls 19 od 3dni i ne mogłem nic znaleźć jak wczytuję jakąś mapkę albo moda z ls19 to wyskakuje mi taki błąd

to load the I3D correctly you have  to set the game installation path in the preferences

 i mody wczytują się bez tekstur co z tym zrobić ?
modów z ls17 nie wczytuje wogule
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zapraszam do działu problemy i tam poszukania odpowiedzi na Twoje zadane pytania ... w już umieszczonych postach znajduje sie na bank odpowiedz..wystarczy poszukać .pozdrawiam
 
Odpowiedz
#3
znalazłem rozwiązanie
trzeba było podać lokalizację gry
mapy z modów i maszyny się wczytują oryginalne maszyny też ale jak otwiera, oryginalną mapę jest czarny ekran
i po lewej stronie niema żadnych folderów
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor Wolnyls11 4 219 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Błąd skryptu LUA (brak zapisu gry) SZOPiX 1 122 03-06-2020, 12:14
Ostatni post: SZOPiX
  Giants editor JestemJohn2K20 1 124 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra
  Błąd przy łączeniu z serwerem Mason2481 3 286 02-14-2020, 15:46
Ostatni post: Ziuta
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 200 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta
  błąd mapy tomaszek5 0 243 02-09-2020, 12:21
Ostatni post: tomaszek5
  problem z giants editor arek2211 1 210 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211
  Giants Editor fast game 5 416 01-23-2020, 22:24
Ostatni post: fast game
  Giants Editor nie czyta tekstur itp. Zbigniew Stonoga 2 258 01-16-2020, 19:27
Ostatni post: Zbigniew Stonoga
  Terminal giants fast game 0 166 01-12-2020, 16:50
Ostatni post: fast game



Przegląda: 1 gości

Menu