Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zmienic pojemnosc silosow na farmie
#1
jak w temacie 
czy w jakimś pliku to sie zmienia czy trzeba mape za pomocą ge otworzyć?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Nie widziałem, żeby pojemność silosu była ograniczona. Po nakręconych przeze mnie żniwach na oryginalnej mapie zauważyłem, że w silosie było 1257071 (ponad jeden i ćwierć miliona!) litrów pszenicy.
 
Odpowiedz
#3
trzeba mapę za pomocą GE otworzyć inaczej nie da rady a w ge jest to bardzo proste .
 
Odpowiedz
#4
Dzieki
Temat do zakniecia
A zmienic mozna w rownie ptosty sposob używając notatnika
Odpalamy mape za pomoca notatnika i tam edytujemy wszystko
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak zmienić prędkość ciągnika ? 1pi 2 92 09-30-2016, 18:29
Ostatni post: 1pi
  Jak zmienić kąt obrotu pojazdu? oskarolbrych 4 167 08-24-2016, 22:10
Ostatni post: oskarolbrych
  Problem z nasionami na farmie kacperlewy200 0 59 08-09-2016, 16:05
Ostatni post: kacperlewy200
  jak zmienic skale ciagnika ? Welcio17 0 74 07-24-2016, 12:55
Ostatni post: Welcio17
Question Jak zmienić swoją nazwę na LS world LoleQ 1 172 07-06-2016, 17:46
Ostatni post: MichaelMF
  Jak zmienic ilosc produkowanego obornika przez krowy Welcio17 5 231 06-08-2016, 17:35
Ostatni post: Ziuta
  jak zmienić teksturę w silosach ?? Pilne;/ Welcio17 5 119 05-23-2016, 15:41
Ostatni post: eurat



Przegląda: 1 gości

Menu