Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zmienic pojemnosc silosow na farmie
#1
jak w temacie 
czy w jakimś pliku to sie zmienia czy trzeba mape za pomocą ge otworzyć?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie widziałem, żeby pojemność silosu była ograniczona. Po nakręconych przeze mnie żniwach na oryginalnej mapie zauważyłem, że w silosie było 1257071 (ponad jeden i ćwierć miliona!) litrów pszenicy.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Odpowiedz
#3
trzeba mapę za pomocą GE otworzyć inaczej nie da rady a w ge jest to bardzo proste .
 
Odpowiedz
#4
Dzieki
Temat do zakniecia
A zmienic mozna w rownie ptosty sposob używając notatnika
Odpalamy mape za pomoca notatnika i tam edytujemy wszystko
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Oakfield Farm 19 | Start na nowej Farmie | Belowanie Siana i Trawy | FS 19 Gameplay o Pawełeł 0 1,090 04-11-2020, 13:55
Ostatni post: Pawełeł
  Oakfield Farm 19 | Start na nowej Farmie | Koszenie Trawy | FS 19 Gameplay odc : 1 Pawełeł 0 1,163 04-08-2020, 19:20
Ostatni post: Pawełeł
  Jak zmienic ilosc produkowanego obornika przez krowy Welcio17 5 3,246 06-08-2016, 15:35
Ostatni post: Ziuta
  jak zmienić teksturę w silosach ?? Pilne;/ Welcio17 5 1,617 05-23-2016, 13:41
Ostatni post: eurat



Przegląda: 1 gości

Menu