Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Shader model 3
#1
Witam!
Po włączeniu gry wyskakuje bład odnosnie shader model 3. probowałem juz ze wszystkimi poradnikami odpalic i nadal nic.
Direct mam 11, karta graficzna 9500 gt.
ktoś ma moze jeszcze jakis pomysł?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
coś mi sie widzi że karta graficzna zbyt słaba
 
Odpowiedz
#3
dodam iż z FS17 miałem tak samo, ten sam bład wyskakiwał ale po zmianie w pliku game gra zaczeła działac
 
Odpowiedz
#4
Kawałek forum obejrzałem i prosze http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=12730
 
Odpowiedz
#5
tez to widzialem i probowałem. niestety nadal nie działa
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  model drabiny jak usunąć? Darecki30 2 485 09-04-2020, 23:20
Ostatni post: Darecki30
  model i3d Vertonosky 4 874 05-05-2020, 18:40
Ostatni post: Vertonosky
  Model JestemJohn2K20 1 545 04-13-2020, 20:51
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Shader 3.0 Buczo4002 2 595 04-12-2020, 11:26
Ostatni post: Buczo4002
  Model nie daje cienia JestemJohn2K20 0 400 02-09-2020, 20:36
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Nakładanie txt na model Vertonosky 2 627 01-05-2020, 14:01
Ostatni post: Vertonosky
  Model jak lustro Damian Leśniewski 7 1,009 10-27-2019, 16:36
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Problem z Shader Model po aktualizacji Windows 10 1903 Goral19 10 2,825 06-27-2019, 08:20
Ostatni post: Goral19
  Model budynku Tadeusz Raczynski 4 958 01-06-2019, 22:47
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Shader Model Kuba Stelmach 10 3,308 11-25-2018, 13:02
Ostatni post: Kuba Stelmach



Przegląda: 1 gości

Menu