Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Seazons tragedia
Witam wgrałem ostatnio mod seazons do swojego ls ale mam problem mija wiosna lato jesień. Zimą nie pada śnieg nawet w prognozie nie ma opadów a gdy rok się skończy nie mam przewidywanejpogody a czas przyspiesza do 5000 rośliny też tak wolno rosną że nie zdążą dojrzewać a sieje je w odpowiedniej temp proszę podpowiedzcie co mam robić bo ja już nie mam siły chyba odpuszczę sobie tego fajnego moda ??

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Najpierw sprawdź czy mapa ma wgraną maskę seasons , jeżeli tak to polecam poczytać o tej modyfikacji i jej działaniu na stronie autorów - Realismus Modding bądź bezpośrednio w grze w oknie pomocy.

Odpowiedz
Sprawdzałem mapa jest ponoć dostosowana do tego modu THE Old STREAM FARM jak mi ktoś podpowie jak to zrobić to mogę sprawdzić w plikach
A jeżeli chodzi sam mod to czytałem na czym polega gra i jak się zmieniła tylko nic podobnego do moich problemów nic nie występuje

Gdy minie cały rok to przestaje mi pokazywać przewidywana pogodę gra się zacina i pokazuje przyspieszenie 5000 miał ktoś coś podobnego dodam że śnieg zimą nie pada a rośliny rosną za wolno mimo że wszystko robię dobrze

Odpowiedz