Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants editor.
#1
Mam problem z dodaniem silosu placeable do mapy w GE jako stały budynek. Nie da się do niego sypać. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić poprawnie lub podesłać link do poradnika?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=12626
zapraszam jest po polsku
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  giants editor krecion7887 8 442 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 480 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 330 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 293 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,270 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants editor JestemJohn2K20 1 348 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 571 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta
  problem z giants editor arek2211 1 462 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211
  Giants Editor fast game 5 783 01-23-2020, 22:24
Ostatni post: fast game
  Giants Editor nie czyta tekstur itp. Zbigniew Stonoga 2 569 01-16-2020, 19:27
Ostatni post: Zbigniew Stonoga



Przegląda: 1 gości

Menu