Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z modem
#1
Witam otuz mam taki problem ze gram na starympatchu i mod SiiD'a CASE jest zabezpieczony haslem . A zawsze gdy moda nie bylo w sklepie wchodzilem w plisk moddesc i zmienialem liczbe z 23 na 21 i wszystko gralo :/ Bardzo chcial bym tym Case zagrac lecz nie wiem jak to zrobic -.- prosze o pomoc

Udalo mi sie mienic na 21 lecz nadal go nie ma :/
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Nie masz w nazwie niedozwolonych znaków? Podaj log. I czemu grasz na starym patchu? Pirat?
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
Odpowiedz
#3
Jak grasz na patchu np. 1.1 i jeśli masz gre Oryginał to wystarczy że zaktualizujesz go do najnowszej wersji czyli 1.4.2
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Wink Problem z grą czarny pan 0 25 11-29-2016, 19:15
Ostatni post: czarny pan
  Problem z krowami Damix12 1 60 11-22-2016, 10:26
Ostatni post: kowalplock
  problem super farmer 10 162 11-18-2016, 20:09
Ostatni post: super farmer
  Problem z Mapą Rewersowo v3 Smoke WeeD 3 170 11-10-2016, 18:33
Ostatni post: Smoła
  Problem z zapisaniem nicku Kamcios 1 64 11-08-2016, 10:20
Ostatni post: Ziuta
  Problem z modami w MP Mariusz Dąbrowski 1 66 11-08-2016, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Problem z Giantsem 6.0.3 i 6.0.5 DeFix 4 85 11-05-2016, 13:17
Ostatni post: DeFix
  Problem z modami Patryk Stachowiak 10 161 11-04-2016, 02:06
Ostatni post: Patryk Stachowiak
  Problem ze spadkami fps w FS15. szymon koprowski (szumons) 10 323 10-26-2016, 13:48
Ostatni post: szymon koprowski (szumons)
  Problem z mapą PGR Lubelszczyzna barylaa 7 217 10-25-2016, 22:07
Ostatni post: kowalplock



Przegląda: 1 gości

Menu