Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Brak możliwości ścięcia drzewa
#1
Witam tak w temacie nie mogę ściąć drzewa mapa to Wola Zabierzowska 
zdjęcie poglądowe.
[Obrazek: 03898400ee28fef901503d95f87ca7e2_orig.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A normalnie piłą się ściąć nie da?
[Obrazek: de114f0076f97.jpg]
 
Odpowiedz
#3
(12-10-2019, 12:33)kosmiak0 napisał(a): A normalnie piłą się ściąć nie da?

Niestety nie idzie i nie wiem co jest przyczyną :/
 
Odpowiedz
#4
A to drzewo chcesz po prostu usunąć bo przeszkadza? Bo jak tak to odpal mape za pomocą GE i wywal to drzewo
[Obrazek: de114f0076f97.jpg]
 
Odpowiedz
#5
(12-10-2019, 14:32)kosmiak0 napisał(a): A to drzewo chcesz po prostu usunąć bo przeszkadza? Bo jak tak to odpal mape za pomocą GE i wywal to drzewo


Hmm spróbuje chociaż nigdy nie bawiłem się GE
 
Odpowiedz
#6
Prosta sprawa, wypakuj mape otwórz i3d mapy za pomocą GE 8.1 kliknij na drzewo naciśnij DEL zapisz i tyle
Tylko zrób sobie kopie jak nigdy tego nie robiłeś
[Obrazek: de114f0076f97.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
GE się wyłącza kiedy prubuje włączyć mapę Sad
 
Odpowiedz
#8
konkrety popproszę...mapa jesli jest w folderze zip należy najpierw ja wypakowac zedytowac w edytorze a pożniej zapisac i ponownie spakowac do folderu zip ...pamietać należy że jeśli wszystko zrobisz dokładnie mapa również będzie sie wczytywać na wczesniej zaczętym zapisie
 
Odpowiedz
#9
Problem polega na tym po włączeniu mapy przez GE podczas wczytywania mapy GE sie wyłącza. Mapę wypakowałem chciałem zedytować i występuje uw problem.
 
Odpowiedz
#10
może byc wiele przyczyn najnowszy giants editor to 8.1.0 nie żadna jej wersja wcześniejsza ,sciezka lokalizacjigiants editora musi być prawidłowa z patchem gry,lub ogólnie zabezpieczony plik mapy poprzez dodanie go ze wzgledu na edyty aby je uniemożliwic
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak budynków u drugiej osoby na Multiplayer slaXooo 0 45 09-20-2020, 16:04
Ostatni post: slaXooo
  Proseed-brak panelu sterującego Wolverine2014 1 216 09-05-2020, 11:55
Ostatni post: Wolverine2014
  Brak możliwości rozglądania się myszką CaranthirXx 2 158 07-26-2020, 14:13
Ostatni post: CaranthirXx
  Brak gnojowicy Wolverine2014 2 241 07-04-2020, 17:25
Ostatni post: Wolverine2014
  Brak wzrostu rzepaku kauczuk14 12 631 05-12-2020, 20:43
Ostatni post: kosmiak0
  Brak możliwości ładowania obornika lukmzk 0 277 05-02-2020, 20:44
Ostatni post: lukmzk
  Brak tekstury gleby z SEASONS michal78563 2 532 05-02-2020, 11:53
Ostatni post: michal78563
  Brak startu gry kauczuk14 3 386 04-28-2020, 18:58
Ostatni post: UrsusC355M
  Brak zwrotów od sasiadów(AI) AgroMaster 0 304 04-04-2020, 03:36
Ostatni post: AgroMaster
  Brak cienia Darecki30 4 406 03-29-2020, 16:18
Ostatni post: Darecki30



Przegląda: 1 gości

Menu