Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ustawienie obszaru dla zwierząt
#1
Wie ktoś jak ustawić obszar gdzie mogą chodzić zwierzęta w xml/i3d? Czy trzeba od nowa ustawiać navmesh?

Pliki: https://sharemods.com/t61y3896jcx4/Chlew.zip.html

Ok, udało mi się samemu do tego dojść.
Musimy ustawić obszar w navMeshPlanes>plane potem klikająć na navMesh Create Nav mesh i recreate 
moze komus się przyda
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z brakiem zwierząt burzowy 1 179 08-22-2020, 21:17
Ostatni post: Darecki30
  -masz zbyt wiele zagrod dla zwierzat. najpierw musisz jakies sprzedac fs 19 lime96 5 448 08-05-2020, 09:19
Ostatni post: RAFALEX
  Statystyki zwierząt kauczuk14 1 426 04-26-2020, 19:53
Ostatni post: playmaker
  Wyłączenie zwierząt. Małorolny92 0 367 04-04-2020, 10:47
Ostatni post: Małorolny92
  jak ustawić obszar zwierząt gdzie mają chodzić Taktyk POLSKA 0 386 02-06-2020, 17:46
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Brak zakładki zwierząt pod ESC na Seasos's AgroMaster 1 560 12-27-2019, 18:51
Ostatni post: Grzesiu1091
  Liczba zwierząt pawelek_n 0 436 09-22-2019, 12:46
Ostatni post: pawelek_n
  Czystość zwierząt kauczuk14 1 381 09-20-2019, 15:43
Ostatni post: kauczuk14
  Zmiana zuzycia slomy u zwierzat kubacz2 4 700 07-29-2019, 06:34
Ostatni post: kubacz2
  Przystosowywanie mapy do zwierząt lodowy wilk 3 665 04-03-2019, 11:48
Ostatni post: lodowy wilk



Przegląda: 2 gości

Menu