Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

usuwanie krzaków
#1
cześć mam pytanie czy jest jakaś możliwość usunięcia krzaków podczas gry nie używając GE
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeśli są zrobione na standardzie FS19 to tak, zazwyczaj opcja tworzenia pól je usuwa, ale chyba maszyna do usuwania pni też powinna je usunąć (ale nie sprawdzałem).
 
Odpowiedz
#3
(12-13-2019, 10:20)kowalplock napisał(a): cześć mam pytanie czy jest jakaś możliwość usunięcia krzaków podczas gry nie używając GE

Nie sprawdzałem na krzakach ale drzewa usuwa:

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
[Obrazek: rsm161%201.jpg]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Bugi graficzne traw i krzaków. WarFace 2 237 04-26-2020, 09:44
Ostatni post: myro7771
  usuwanie obiektów 85camillo 0 512 11-10-2019, 13:36
Ostatni post: 85camillo
  Usuwanie płotu Schadow312 1 464 10-13-2019, 13:34
Ostatni post: SamediBaron
  Usuwanie Hudów kauczuk14 2 551 07-25-2019, 17:47
Ostatni post: kauczuk14
  Usuwanie obiektow w GE konrad.230 1 949 04-24-2019, 19:23
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu