Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Plon z trawy
#1
Cześć, mam problem z plonem trawy.
Mam wgrany mod EnlargeYieldfield. Wszystko działa tak jak ustawiłem, oprócz trawy i siana.
Z łąki która ma równo 3 ha zbieram około 150 tys litrów trawy.Chciałbym tą wartość zmniejszyć przynajmniej dwukrtonie. nie działa w ogóle zmiana wartości w pliku lua modu, ani w folderze mods settings w grze. na innych uprawach wszystko działa poprawnie.
Ktoś wie jak taki problem rozwiązać? Sad
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Krowa nie je trawy ani siana AgroMaster 4 273 12-29-2019, 18:13
Ostatni post: AgroMaster
  Zmiana wysokości trawy PM_Rolnik 1 286 10-13-2019, 13:30
Ostatni post: SamediBaron
  Oryginalne tekstury trawy SamediBaron 0 327 08-14-2019, 16:42
Ostatni post: SamediBaron
  Nie mogę wysypać sieczki i trawy w silos dla krow Mateusz Komsta 8 1,130 07-17-2019, 15:31
Ostatni post: Szysiuuu
  Problem z pingiem podczas koszenia trawy Kamil45645 1 323 01-27-2019, 19:01
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu