Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Terminal giants
#1
3Wie ktoś czm w tym chorym giants editor jest tak że wklejam model terminala isobus do ciągnika zapisuje to pakuję spowrotem do zip i tego terminala nie ma w grze w tym ciągniku 
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie czyta tekstur itp. Zbigniew Stonoga 2 125 01-16-2020, 19:27
Ostatni post: Zbigniew Stonoga
  Giants Editor fast game 4 173 01-14-2020, 18:40
Ostatni post: zajawkowiecone
  Giants Editor 8.1.0 Slajku 0 98 12-25-2019, 17:16
Ostatni post: Slajku
  Giants editor. you_kamil 1 135 12-06-2019, 11:17
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor widok mapy Diantos123 0 194 11-08-2019, 19:33
Ostatni post: Diantos123
  giants 8.1 wyświetla błąd I3D obcyy2010 2 295 11-08-2019, 18:14
Ostatni post: obcyy2010
  Giants Editor krystiano15 4 357 11-04-2019, 13:40
Ostatni post: krystiano15
  Giants editor nie widzi pól Diantos123 0 189 11-02-2019, 17:00
Ostatni post: Diantos123
  giants editor john 2 297 10-06-2019, 14:50
Ostatni post: john
  Odwzorowanie ukształtowania terenu w Giants Editor RolnikzPGR 1 325 10-01-2019, 13:38
Ostatni post: kauczuk14



Przegląda: 1 gości

Menu