Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zwiększyć ilość wysiewanego ziarna w siewniku?
#1
Jak w temacie. Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
W pliku XML danego siewniku poszukaj ,,seedused'' czy ,,seedsused'' coś takiego zmień wartość i do dzieła. Jeśli używasz modu Etrag w nim także możesz zmienić wartości wysiewanego danej rośliny i będzie działać na wszystkie siewniki
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak zwiększyć ilość słomy w pokosie Dart Vader 3 115 10-14-2016, 20:37
Ostatni post: PCMASTERR
  prasa i ilość bel 85camillo 3 141 09-13-2016, 20:16
Ostatni post: 85camillo
  jak zwiekszyć zbiory zboża i słomy dedar12 2 169 09-03-2016, 22:07
Ostatni post: dedar12
  mała ilość zbiorów spomb 0 58 08-19-2016, 15:16
Ostatni post: spomb
  Jak zwiększyć głośność w modzie hrydan 0 55 08-14-2016, 20:48
Ostatni post: hrydan
  jak zwiększyć prędkość pracy kombajnu? roger255 5 201 08-12-2016, 17:28
Ostatni post: Niezbecki Roman
  Jak zmienic ilosc produkowanego obornika przez krowy Welcio17 5 230 06-08-2016, 17:35
Ostatni post: Ziuta
  Jak zwiększyc ilość trawy na mapie case5150mx 4 177 05-25-2016, 11:33
Ostatni post: marus212



Przegląda: 1 gości

Menu